Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Promenada biciclistelor, SkirtBike pe 7 iunie

0

De 6 ani în București, evenimentul Skirtbike promovează un stil de viață  sănătos și prietenos cu mediul, sărbătorește fetele curajoase care aleg bicicleta ca mijloc de transport alternativ, dar în același timp, le încurajează pe cele care nu pedalează încă.  SkirtBike este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfășurat în 12 orașe din România și o sursă de inspirație pentru multe femei din toată lumea.

banner patrat

“Pentru noi SkirtBike înseamnă comunitate, prietenie, bucurie, libertate, femei, biciclete, tradiție, fuste, eleganță, cultură, transport alternativ, urban. Un mix de cuvinte care dau definiția celor 6 ani de eleganță pe două roți, în care  am promovat împreună bicicleta în rândul femeilor.”, spune Andreea Tutunaru, una din organizatoarele evenimentului.

Peste 2000 de bicicliste și-au anunțat prezența la SkirtBike București și alte câteva mii vor pedala în  Brașov – 6 iunie, Iași – 7 iunie, Deva – 14 iunie, Arad – 14 iunie, Oradea – 14 iunie, Constanța – 21 iunie, Târgu Mureș – 21 iunie, Alba Iulia – 27 iunie, Cluj – 4 iulie, Drobeta – 4 iulie, Baia Mare – 5 iulie.

skirtbike 2015

Între 5-7 iunie, comunitatea SkirtBike va sărbători „Femeia pe bicicletă”, în cadrul festivalului urban Femei pe Mătăsari. Bike Fashion show, Portret de Biciclistă powered by NESCAFÉ 3in1, Școala de mecanică pentru femei powered by Bița Color, Lecții de pedalat pentru femei powered by Biking and Smiling, Cycling for Culture powered by Bucharest Greeters, concursuri, workshops DIY, artizani, oameni pricepuți și talentați, cu drag de biciclete și multe alte evenimente vor pregăti organizatoarele în cele două zile de festival.

Parada SkirtBike va închide seria de activități dedicate femeii pe bicicletă, duminică, 7 iunie. Plecarea se va face la ora 17, de la Palatul Copiilor, pe următorul traseu: Bd. Tineretului – Bd. Dimitrie Cantemir – Piața Unirii-Piața Universității – Piața Rosetti – bd. Pache Protopopescu – str.Mătăsari (harta : BikeMap). Deși este un eveniment dedicat doamnelor, organizatoarele au onoarea de a anunța prezența cu eleganță pe bicicletă, a domnului Primar Piedone, care va da startul celei mai așteptate promenade a anului.

Teaser video : https://vimeo.com/129528720

Înscriere online: http://goo.gl/forms/g9SUKb0Cjo

Recomandări: http://blog.skirtbike.ro/?p=17702

Afterparty: tombolă, concursuri și concerte pe scena festivalului Femei pe Mătăsari

Detalii pe www.skirtbike.ro

Parteneri principali:

NESCAFÉ 3in1, BCR

Sponsori:

Aqua Carpatica, Miniprix, Seventeen, Nestle Fitness, Luxoft, Gliss, Ana Pârvan, Rowenta,   Elmiplant, B.U.

Parteneri media:

Business Woman, Kudika, Diva în Bocanci, Liber în mișcare, România Pozitivă, divahair.ro,   Freerider, BikeTime.ro, Hai cu biclaRevista Atelierul.

Parteneri:

Primăria sectorului 4, Asociația Beneva, Fabulous Basketsplantecadou.roBDesign, Biciclop, La vita e velo, Rulota cu floriNatalia Cantir, Comunitatea bicicliștilor din BucureștiOptarAdevărații Velo Prieteni.

afis skirtbike 2015

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.