Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect ARTIVIST – ‘Trăiesc din Artă! Mit sau realitate?’ 22-26 februarie 2016

0

ARTA, VISUL și ACTIVISTUL
sunt cele trei elemente care pun pe roate mișcarea ARTIVIST, mișcare pornită de trei tineri pe nume Iulia Drinceanu, Cristina Iorganda și Adrian Drinceanu, tineri care împărtășesc același vis: resuscitarea societății artistice.

ARTIVIST
vine cu gânduri mari și idei noi pentru domeniul comunicării și identității vizuale de brand și pentru industria evenimentelor culturale.

ARTIVIST
urmărește să promoveze și să revitalizeze cultura românească alături de companii, de IMM-uri și firme aflate la început de drum. Pe scurt, mecanismul după care se ghidează ARTIVIST este:
“Branding pentru branding”.

vizual comunicat

Astfel, pentru fiecare proiect de branding al unei companii, ei vor demara un alt proiect de branding sau promovare pentru un artist, din orice domeniu aferent artelor. În acest fel, fiecare antreprenor care va alege ARTIVIST ca partener, va putea contribui la resuscitarea societății artistice românești. Tinerii de la ARTIVIST vor lega un parteneriat nescris între lumea de business și lumea artelor, ei reprezentând puntea de comunicare și de colaborare între cele două.

Iulia, Cristina și Adrian au fondat mișcarea ARTIVIST, fiind uniți de aceeași direcție – oamenii creativi trebuie susținuți cât mai mult, din cât mai multe puncte de vedere. Tinerii artiști sunt demoralizați și în mare parte influențați de oamenii din jurul lor, oameni care consideră că arta este sinonimă sărăciei. Din acest motiv, mulți dintre ei renunță la visurile lor și aleg să le lase în stand-by.

Iulia reprezintă ARTA. Ea este talentata grupului într-ale creației și știe să-și prezinte ideile bine studiate într-un stil atent observat și bine conturat. Motto-ul după care se ghidează Iulia este: „Nu ești niciodată prea tânăr să cunoști sau prea bătrân să înveți.”

Cristina este diametral opusă colegei sale, ea este VISĂTOAREA grupului, cea care își pune în cap să transforme ideile în realitate. Motto-ul după care se ghidează este: „Nu știu ce pot, dar continui să încerc și să învăț!”

Adrian este omul care face lucrurile să funcționeze cum trebuie! Pasionat de lumea muzicii electronice, el ACTIVEAZĂ pe propriile ritmuri atunci când vine vorba despre afaceri. Motto-ul după care se ghidează este: „Dacă acțiunile tale inspiră alti oameni să facă mai mult, să viseze mai mult și să spere mai mult, atunci ești pe drumul cel bun.”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.