Primul warm-up OWR #17, sâmbătă, pe 24 februarie, la Cinema Elvire Popesco | Focus Ucraina

0

Niki (12 ani) și Vika (11 ani) se întâlnesc pentru prima dată în metroul din Harkiv, unde familiile lor s-au refugiat de război. O poveste de dragoste neașteptată și emoționantă, care ne amintește că empatia, generozitatea și speranța în ceilalți sunt singurele lucruri care ne pot salva umanitatea pe timp de război.

Proiecția Photophobia, primul warm-up în pregătirea festivalului One World Romania 17, marchează doi ani de la începerea războiului în Ucraina și va avea loc pe 24 februarie, de la ora 20:00, la Cinema Elvire Popesco. Biletele, precum și abonamentele early bird pentru festival, s-au pus în vânzare pe Eventbook.

Proiecția este organizată cu sprijinul EUNIC România și face parte din programul International Literature Festival Odessa (ILO), a 9-a ediție, care se ține la Goethe Institut din București în perioada 22 – 25 februarie 2024. Este prima oară când Bucureștiul găzduiește Festivalul Internațional de Literatură din Odesa, un eveniment literar lansat în 2015, care, din cauza războiului, a devenit itinerant.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.