Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PetsMag, primul petshop care se implica in ajutorarea cainilor fara stapan

0

Numarul cainilor fara stapan se afla intr-o continua crestere, iar adaposturile pentru animale create cu acest scop nu reusesc sa mai faca fata numarului mare de solicitari aparute la nivel national. Cea mai mare problema cu care se confrunta la ora actuala adaposturile pentru animale este lipsa hranei care se datoreaza numarului mare de animale adapostite in aceste centre. Mai mult decat atat, multe dintre aceste centre speciale de ajutorare a cainilor sunt nevoite sa suporte cheltuielile aferente ingrijirilor medicale pe cont propriu.

unnamed

In acest sens, www.petsmag.ro unul dintre cele mai importante magazine online care comercializeaza hrana pentru animale, s-a implicat activ in ajutorarea cainilor adapostiti in cadrul Asociatiei pentru Protectia Animalelor Kola Kariola. Astfel ca, in momentul in care un client al magazinului achizitioneza cel putin 10 kg de mancare pentru caini, magazinul va dona catre aceasta asociatie 1 kg de mancare special destinata hranirii acestora, ajutand astfel in mod considerabil la intretinerea in mod corespunzator.

Asociatia pentru Protectia Animalelor Kola Kariola a luat fiinta in luna mai a anului 2014 pe fondul numarului alarmant si intr-o continua crestere al cainilor fara stapani. Acest adapost special creat pentru adapostirea cainilor localizat in judetul Calarasi, adaposteste astazi un numar impresionant de caini, vorbim astfel despre aproximativ 500 de caini care necesita cantitati importante de hrana zilnic. Simultan, asociatia urmareste transformarea acestui centru de ajutorare al cainilor intr-unul de adoptie pentru acestia.

„Este practic imposibil sa ramai indiferent cand te gandesti ca un numar de cateva sute de caini adapostiti in cadrul asociatiei Kola Kariola nu au ce manca. In acest sens, magazinul nostru online www.petsmag.ro a luat atitudine si a decis sa ajute acest centru cu 1 kg de hrana pentru caini la fiecare 10 kg de mancare cumparate de catre un client de pe site-ul nostru. Sunt de parare ca prin intermediul acestei actiuni vom putea salva un numar important de animale aflate in situatii cat se poate de similare” a declarat Alin Ion, fondator Petsmag.

Petsmag este unul dintre cele mai importante magazine care vinde online dar si in magazin propriu hrana pentru animale: caini, pisici, pasari, rozatoare, pesti, dar si diverse accesorii pentru animale. Petsmag a avut o cifra de afaceri de peste 2 milioane de lei in 2013, peste 3 milioane de lei in 2014, iar in 2015 estimeaza vanzari de peste 4 milioane de lei intr-o piata aflata in continua crestere.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.