Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PechaKucha Night Bucuresti, 1 noiembrie 2012

0

Pentru iubitorii evenimentului PechaKucha Night Bucuresti, o veste bună după multe frământări organizatorice: de 1 Noiembrie, începând cu orele 19, în sala George Enescu de la Conservator (Str. Stirbei Voda Nr.33), spectacolul revine pentru o nouă ediție, #10.

De această dată între prezentatori se află: Horia Rizea, un tânăr scriitor în vârstă de 13 ani, Diana Rotaru, Adina Hotinceanu, organizatoare ale festivalului InnerSound, Romulus Bena, de această dată în calitate de „turist în ţara mea”, Mia Ionescu, secretar artistic al UNMB, Andrei Mihail, organizator FânFest, Andreea Butnaru, membră a ansamblului Musica Viva, Geo Scripcariu, Managing Partner la BT Public Relations, Veronica Anghelescu, compozitor, jurnalist la revista No14 Plus Minus, Camelia Popescu, turist profesionist, Raluca Petrescu, Fundația Terra Mileniul III.

Intrarea liberă. Îndrăzneşte, vei fi surprins!

Prezentatorii acestei ediţii sunt:

Andreea Butnaru / pianistă / MUSICA VIVA – MUZICA VIE

Horia Rizea  / elev / ÎN ZBOR BARBA NU CREŞTE

Mădălina Marcu / director dezvoltare resurse ARC / BINELE FĂCUT CU CAP

Eugen Vaida / arhitect / SALVAREA ŞI PROMOVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL AL VĂII HARTIBACIULUI

Romulus Bena /  preşedinte Asociaţia Prietenii Şcolii Centrale / TURIST ÎN ŢARA MEA

Andrei Mihail / Organizator festival FânFest / FÂNFEST – VREM CULTURĂ, NU CIANURĂ

Ioana Traistă / Manager Comunicare Fundaţia PACT / VIAȚA LA SAT, ÎNTRE NEVOIE ȘI INIȚIATIVĂ

Gabriela Ioniță / actriţă, coordonatorul şi managerul Şcolii de teatru CORIFEU / TEATRUL, O NECESITATE ÎN VIAŢA FIECĂRUIA

Mia Ionescu / Secretar muzical UNMB / UNMB VA INVITA LA…CONCERT

Diana Rotaru, Adina Hotinceanu / directoare artistice „InnerSound” / DUPĂ INNERSOUND

Veronica Anghelescu / compozitor, jurnalist / No14 Plus Minus / TRAIECT

Emanuela Ignăţoiu-Sora / cercetător; membru al grupului Bună dimineaţa, Bucureşti!  / O POVESTE INIŢIATICĂ: DE LA LOCUITOR LA CETĂŢEAN URBAN

Geo Scripcariu / Managing Partner  BT Public Relations, Doctorand UAUIM / OPEN SOURCE URBANISM APP

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.