Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

METAMORFOZA – nocturna micilor schimbări

0

When all else fails, să ne întoarcem înăuntru și să declanșăm METAMORFOZA, nocturna micilor schimbări, pe 5 decembrie, de la 20.00, în Popa Nan 82. Dacă vrei să te alături comunității noastre de schimbă-lume, vino simplu și sincer, cu bucate preparate cu drag, cu dor sau curiozitate și hai să ne aducem aminte de ce e cu adevărat important în lume. Ajută-ne să susținem schimbarea cu 25 lei buni și o îmbrățișare neprețuită.

Ia bucata de cretă din copilărie și scrie-ne pe tablă ce vrei și poți schimba la tine, uite-te în ochii celuilalt și lasă-ne să imortalizăm această promisiune la colțul fotografic.
Metamorfoza_afisSchimbăm năravul cu blândețe ca să aflăm ce au atelierele să ne învețe: înainte de toate Sensul în viață. Și să nu uităm că orice revelație începe cu o Meditație. Ne transformăm în supereroi firești în caruselul Pay it Forward și descoperim că orice drum de adevăr și asumare începe cu Bucuria de a fi. Ne întrecem în virtuți într-un Concurs de fapte bune și spunem ce contează pentru noi la Vocea interioară. Ne amintim că uneori trebuie să ne și oprim, să ne odihnim și să alegem calea mai lungă la How to sleep. Ne conectăm la înțelepciunea nomadă și batem ritmul respirației în Tobele africane.
La final ne uităm în jur și străinii nu mai sunt chiar așa străini. Doar noi înșine suntem un pic altfel, o idee mai blânzi. Zâmbim și ascultăm flautul și cavalul și ne amintim de viață, așa cum ar trebui ea să fie, tihnită și cu zvon românesc: Electroacustic românesc cu Matze & Mandela. Și cine știe, poate în timp ce dormi, vine și Moș Niculae.

Metamorfoza_desfasurator

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.