Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Luna APRILIA serbează 5 ani de incubator107!

0

Luna APRILIA serbează 5 ani de incubator107. Și alocă o felie mare de tort carierei, spiritualității, dezvoltării personale, distracției, sănătății și nu în ultimul rând, comunității.

Aprilia -wheel_of_life

În luna aprilie ne concentrăm pe Carieră.

În fiecare miercuri din lună, de la ora 19, punem în practică ideea noastră de business, într-un program complex. Nu ne trebuie capital, ci doar deschidere și perseverență. Restul învățăm la Start a business with no money. From idea to revenue in 4 weeks.

Duminică, 10 aprilie,  de la ora 16, luăm parte la 3 simulări de interviuri de angajare. Facem demo-uri, dar intrăm și în culisele interviului de angajare alături de Mădălina Dobraca, recrutor și cunoscător al tainelor interviurilor cu peste 20 de ani de experiență.

În luna aprilie facem loc Dezvoltării personale.

În prima joi din lună, de la ora 19, pornim La pas prin Thailanda cu fotografii, filmulețe și întâmplări adevărate. În următoarea joi, ne facem drum Prin lumea artelor marțiale ca să descifrăm învățăturile Tao și să deprindem beneficiile practicării artelor marțiale și a meditației. În cea de-a treia, pornim La pas prin Japonia ca să aflăm povești cu zgârie-nori, dar și cu temple, ca  în ultima joi din lună să pornim într-o călătorie interioară – Drumul către tine. În toate aceste călătorii ne va fi ghid Caroline Andreea Zgorțea, fost economist, consilier aflat în căutarea spiritualității și a dezvoltării personale.

În luna aprilie ne deschidem sufletele către Spiritualitate.

În fiecare zi de marți, de la ora 19, în cadrul programului FOCUS aflăm ce se ascunde în spatele zilnicei scuze „nu am timp”. În cadrul ședințelor de grup, aflăm cum să ții focusul pe ceea ce contează pentru a avea constanță în acțiuni, iar în cadrul ședințelor individuale de Theta Healing medităm, ne vindecăm și ne relaxăm. Ne îndrumă pașii Erika Popliceanu, sociolog.

Pe data de 16 și 24 aprilie, de la ora 16,  ne împărtășim propriile povești. Ca mai apoi să ne eliberăm de ele și să ne continuăm viața. Învățăm să devenim cu adevărat cine vrem să fim în cadrul programului Povestea personală – drumul către tine alături de Caroline Andreea Zgorțea.

Orice lună are parte și de Distracție.

Doar că de data asta îmbinăm geografia cu…vinul. Așa că în fiecare vineri seara din lună ne vedem de la ora 19 la seria de ateliere Geografie viticolă românească.

În orice lună din primăvară, Sănătatea e pe primul plan.

Învățăm cum să avem grijă de ea pe data de 9 aprilie, în cadrul programului Din grădină, pe masă, folosind ceea ce natura ne-a dat deja. Ne adunăm, noi, cei pasionați de natură, grădinăritul ecologic și hrana sănătoasă. Improvizăm un mic târg și ne transformăm în exploratori de arome și mirosuri. Descoperim pasiunea din spatele proiectului Ierburi Uitate alături de inițiatoarea proiectului – Mona Petre, ca să ne amintim de secretele uitate ale bunicii. Iar mai apoi să descoperim tainele Permaculturii. Revoluție prin grădinărit cu Gabriel Diaconu, orășean transformat în țăran, trainer și consultant de permacultură, downshifter în mediul rural.

Luna Aprilie înseamnă în primul rând Comunitate.

Și este o lună specială, căci în pe 17 aprilie se serbează 5 ani de incubator107, o poveste cât o Odisee.  Se pune la cale o seară de joc social.

Iar pe data de 23 aprilie luăm parte la Photo Urban Quest. Fotografiem orașul, le supunem unei jurizări și suntem premiați.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://bucuresti.incubator107.com/contact .

Cum?

Înscrierea la atelier se face online: http://bucuresti.incubator107.com/calendar. Alegeți atelierele, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.