Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La multi ani, Bucuresti! Zilele Capitalei intre 16 si 18 septembrie!

0

Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti – ArCuB vă invită la Zilele Bucureştiului, eveniment cultural dedicat aniversării oraşului.

Sâmbătă, 17 septembrie şi duminică, 18 septembrie vă aşteptăm pe strada Franceză, din Centrul Istoric, la prima Gală Folk You, de la Bucureşti.

Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintila, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub vă vor încânta în fiecare seară, de la orele 19,00.

ArCuB a pregătit muzică de calitate şi în Piaţa Constituţiei.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Concertul extraordinar, care va avea loc sâmbătă, 17 septembrie,  de la ora 20,30, va aduce pe aceeaşi scenă peste o sută de artişti. Va fi o combinaţie între muzica clasică şi muzica pop.

Participă:

•      ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO, Dirijor:Tiberiu Soare

•      BIG BAND-UL RADIO, Dirijor: Ionel Tudor

•      Corul Festivalului

•      Soprana Valentina Naforniţă

•      Tenorul Marius Manea

•      Direcţia 5, Monica Anghel, Cornel Ilie, Lora

Invitatul special al concertului este BOGDAN OTA, tânărul pianist roman care a cucerit Norvegia după emisiunea „Norske talente”.

Duminică, 18 septembrie, de la la 17,30 vă invităm la un spectacol de echitaţie, in Parcul Unirii.

Cinci cai ai Clubului de Echitaţie EQUESTRIA, îndrumaţi de o echipă de cascadori profesionişti, prezintă timp de 30 de minute un show ecvestruo elegantă demonstraţie de dresaj cu momente de defilare şi săritură peste obstacole.

 

ArCuB va anima Piaţa Constituţiei pe parcursul întregii zile de duminică, printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucureşti şi tuturor tinerilor care vor trece prin Capitală, de Zilele Bucureştiului.

Seara de duminică va transforma locaţia în „Piata ingerilor”, printr-un  spectacol inedit adus din Franţa de Compania de teatru de stradă Les Studios de Cirque.

Regia: Pierrot Bidon şi Stéphane Girard

Concept artistic: Arles – Festival Drôles de Noëls

De asemenea, în Piaţa Constituţiei se va afla un studio mobil al Bucureşti FM, ce va transmite ştiri, reportaje legate de desfăşurarea manifestării. DJ Adrian Şaguna şi momente de ZUMBA Dance vor anima Piaţa Constituţiei.

 

Mai multe detalii găsiţi pe www.arcub.ro şi http://www.facebook.com/ArCuB

 

 

Parteneri media:

Bucureşti FM, Radio România Cultural, 24-FUN

Parteneri media online:

Port.ro, Modernism.ro, iconcert.ro, 4arte.ro, apropo.ro, metropotam.ro, youmago.ro, hipmag.ro, goingout.ro, urbo.ro, diseara.ro, paspartu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.