Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Inga Pinga, cu copiii dupa noi | avanpremiera

0
Bucuresti – Strada Labirint nr 95 – zona Hala Traian (la noul sediul al Centrului Educational Copiii Montessori)

 inga pinga

Va invitam cu drag la o iesire relaxata in familie, sa ne imprietenim, sa ne jucam, sa ne cunoastem reciproc si sa povestim impreuna despre viata noastra alaturi de copii si despre viata copiilor alaturi de noi.

Ca parinti, stim din proprie experienta ca timpul petrecut in familie alaturi de copii este foarte pretios si totusi atat de strans, strecurat printre multe alte lucruri de facut in viata noastra de zi cu zi, iar de timp personal aproape ca nici nu se poate vorbi. Si-atunci ne propunem sa apreciem cu atat mai mult aceste mici bucatele de timp dedicate copiilor nostri si noua personal si sa le facem cat mai calitative, placute si utile.

In acest scop ne-am adunat o mana de parinti si specialisti pasionati de tot ce inseamna educatie si am creat Inga Pinga, ca un popas de relaxare, inspiratie si incarcare de baterii si pentru parinti si pentru copii.

Va asteptam cu drag sa va povestim mai multe despre noi si despre valorile si principiile care ne ghideaza, in care speram sa va regasiti si voi. Apoi va invitam sa povestim la o cafea pe marginea temei „Despre viata noastra alaturi de copii (din perspectiva adultului) si despre viata copiilor alaturi de noi (din perspectiva copilului)” si sa impartasiti cu noi provocarile voastre cele mai mari de pana acum ca parinti.

Pentru copiii deja independenti de parinti am pregatit un atelier de joaca educativa, iar pentru cei mai micuti care inca nu se pot desprinde de parinti le-am pregatit cateva activitati educative in apropierea parintilor.

Cum cea mai mare bucurie a copiilor este atunci cand parintii lor se joaca impreuna cu ei si fac lucruri impreuna, avem pe agenda si aceste momente cu activitati pentru intreaga familie, pe care insa nu vi le dezvaluim acum, sunt surpriza! 🙂

Va asteptam cu drag!

Intrarea este libera.

*Va rugam confirmati prezenta si varsta copiilor pana pe 14 noiembrie la contact@ingapinga.ro

*Recomandat pentru copii intre 0-6 ani

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.