ING Bank România devine unul dintre partenerii principali ai festivalului Summer Well

0

ING Bank România devine unul dintre partenerii principali ai festivalului de muzică alternativă Summer Well, care va avea loc în weekendul 11-13 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea.

Summer Well, aflat la cea de-a 12-a ediție, este unul dintre cele mai așteptate și iubite festivaluri din țară.

Summer Well este unul dintre cele mai renumite festivaluri de muzică din România, unde creativitatea și muzica se completează pentru a le oferi participanților o experiență de neuitat. Și cum misiunea noastră ca brand este do your thing, parteneriatul care demarează la ediția din acest an a Summer Well nu este deloc întâmplător.

ING Bank îndeamnă oamenii să aibă curajul de a fi liberi să facă lucrurile pe care le iubesc, indiferent dacă este vorba despre participarea la festivaluri de muzică, cum este Summer Well, sau de a se dedica altor pasiuni importante pentru ei”, a declarat Silvia Mihăilescu, Director Marketing şi Comunicare ING Bank România.

Summer Well crește de la an la an, iar ediția sold out de anul trecut și primii artiști anunțați pentru 2023 sunt o dovadă a acestui lucru. Ne bucurăm să adăugăm pe lista lucrurilor care ne ajută să creștem colaborarea cu ING Bank – banca oficială a festivalului începând din acest an. Fiecare detaliu al ediției a 12-a va continua misiunea noastră începută în 2011, când ne-am propus să aducem publicului din România cei mai relevanți artiști ai momentului și să construim un festival ca o vacanță”, a declarat Claudia Cramaroc, Brand Manager Summer Well.

Prin parteneriatul nou încheiat, ING Bank și Summer Well le oferă fanilor festivalului modalități simple și eficiente de plată, dar și posibilitatea de a descoperi serviciile și produsele ING Bank dedicate noii generații digitale native.

Credem în lifestyle banking, iar ultimele inovații ING Bank susțin acest concept care înseamnă acoperirea nevoilor reale de zi cu zi oferindu-i clientului libertatea de a-și trăi viața așa cum își dorește, indiferent dacă vorbim despre viața personală, financiară sau profesională. Prin produsele și serviciile oferite, ne dorim să răspundem nevoilor și dorințelor clienților noștri de a putea împleti pasiunile lor și timpul liber cu responsabilitatea și preocuparea pentru un viitor financiar bun și sustenabil”, a declarat Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank.

Pe parcursul celor 3 zile de festival de anul acesta, pe scena Summer Well vor urca artiști renumiți pe plan international, printre care Florence + The Machine, YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale și Kid Francescoli.

Peste 80.000 de persoane au participat la ediția de anul trecut a Summer Well.

ING

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

Summer Well

Well Summer Well este mai mult decât un festival de muzică: este o mini vacanță și cel mai important festival din zona București. Ajuns la a 12-a ediție, va avea loc anul acesta în perioada 11 – 13 august, la Domeniul Știrbey din Buftea.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.