Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

incubator107 își schimbă năravul

0

Odată cu noul an incubator107 își schimbă năravul pentru a aduce schimbări mai profunde ghidate de oameni pricepuți. Incubatorul va găzdui programe care explorează șapte felii din roata vieții: Sănătate, Spiritualitate, Carieră, Familie, Iubire, Dezvoltare personală și Comunitate.

Căutăm traineri entuziaști care simt că mansarda noastră are ceva aparte, care vă aduce aminte de casă sau de o casă în care mereu v-ar fi plăcut să creșteți. Veți alege singuri tematica programului, condițiile de participare și prețul. Noi vom fi gazde bune și vă vom găzdui întâlnirile săptămânale de grup pentru o chirie de 100 euro/lună. Dacă vreți să lucrați din incubator în timpul zilei și să faceți consilieri individuale, costul total este de 150 euro/lună.

Așteptăm propunerile voastre de programe sau întrebări la noi@incubator107.com până la 1 februarie.

12122778_1000626153290891_373566880011047008_n

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.