feeder.ro LIVE cu Primărie (dj set) și Pisica Pătrată (live painting)

0

18 Noiembrie 2020, 18:00

Salutări, dragi/e cititori/are, și bine ați revenit la un nou capitol din seria feeder.ro live.

Vestea bună este că am primit suport din partea Ministerului Culturii și împreună am reușit să realizăm un nou episod feeder.ro live cu Pirmărie și Pisica Pătrată. În luna noiembrie, ești invitat/ă să descoperi doi artiști români care activează în domenii diferite. Timp de două ore, Primărie va mixa propriile producții muzicale cu piese inedite realizate de prietenii săi. Este o ocazie rară în care îl poți urmări pe Pisica Pătrată pictând o pânză de mari dimensiuni, arătându-ți tehnicile sale secrete.

Urmărește feeder.ro live cu Primărie și Pisica Pătrată, Miercuri 18 Noiembrie, începând cu ora 18:00 (ora României, GMT+3), pe www.feeder.ro și www.facebook.com/feeder.ro.

Despre Primărie

Primărie a început cariera muzicală în 2007 și, din acel moment, călătorește prin România și Europa, răspândind vibrații pozitive prin intermediul dj seturilor sale captivante. El este fondatorul Tzinah Records, o casă de discuri care a adus în lumină multe piese interesante și care promovează constant artiști talentați. De mai multe ori, am avut plăcerea să schimbăm muzică și idei cu Primărie. În 2015, am vorbit pe larg cu Primărie despre cariera și viziunea sa personală asupra muzicii într-un interviu extins feeder insider. În același an, a înregistrat cel de-al 43-lea episod al seriei de podcast-uri săptămânale feeder sound. În ultimii doi ani, Primărie a fost membru în juriul pentru apelurile deschise feeder sound. În 2019, Primărie a lansat 10 piese în format digital, selectate în cadrul apelului deschis, pe compilația intitulată feeder open calling. Recent, am publicat două dintre remixurile lui Primărie, care surprind tensiunea dintre puterea groove-ului și relieful de la vibrațiile de înaltă frecvență, ambele lansate de Tzinah Records.

Pregătește-te pentru un set relaxant mixat de Primărie, care va aduce atmosfera de vară și sentimente fericite, în aceste vremuri grele de pandemie globală.

Despre Pisica Pătrată

Pisica Pătrată este unul dintre cei mai apreciați ilustratori și muraliști din Romania, dar și fondatorul Muzeului Benzii Desenate. Are o activitate intensă, cu multe apariții publice, lansări de cărți, comics, reviste, expoziții personale, participări la festivaluri și o serie lungă de murale. În cartea și harta Un-hidden street art in Romania, poți găsi o bună parte dintre lucrările și instalațiile artistice cu care personajele Pisica Pătrată reconfigurează spații uitate din mediul urban, galerii sau chiar muzee. În ultimii ani, ne-am bucurat să avem câteva ocazii să colaborăm cu Pisica Pătrată realizând unul dintre cele mai îndrăgite murale din București și o instalație artistică stradală pe fațada Teatrului de vară Capitol (2008, 2016, 2017). Am expus o parte dintre tablourile sale uimitoare în câteva expoziții colective la KubeLentePalatul Universul, Romanian Design Week și Galeria Imbold. În sufrageria și grădina urbană Lente, poți găsi muralul realizat în 2016 în cadrul seriei Pictăm Pereți și totemul de lemn Un-hidden Bucharest (2017). Tot în colaborare cu proiectul Un-hidden Bucharest, Pisica Pătrată a instalat 6 panouri de lemn pe fațada clădirii Cina, care găzduiește Spațiul M60 (2018). O parte din colecția de art toys din lemn, pe care Pisica Pătrată le asamblează și le pictează manual, sunt disponibile în magazinul feeder.ro. Despre Pisica Pătrată poți să afli mai multe citind interviul feeder insider, răsfoind catalogul digital de lucrări sau cele peste 300 de știri și articole indexate în arhiva feeder.ro. 

Alătură-te evenimentului, și stai la curent cu știrile despre feeder.ro live.

Articol scris de Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic) 

Fotografii realizate de Petre Fall (VJ VLC) și Pisica Pătrată

Acest articol face parte din ediția octombrie 2020 a revistei online feeder.ro
ISSN 2734 – 5637 | ISSN-L 2734 – 5637

Finanțator

Revistă / publicație culturală finanțată cu sprijinul Ministerului Culturii.

Opiniile aparțin autorilor/arelor și nu reprezintă poziția revistei online sau a Ministerului Culturii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.