Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fapte bune in gradina Enescu #3: Jazz caritabil Lucia

0

Joi, 23 iunie, ora 19.30 asociaţia Merci Charity Boutique în parteneriat cu Muzeul Naţional George Enescu îşi deschid porţile pentru al treilea concert caritabil din seria de evenimente culturale în aer liber în grădina Muzeului Naţional George Enescu (Bucuresti, Calea Victoriei, nr. 141).

Concertul va fi susținut de artista Lucia.

Fapte bune in gradina Enescu #3 Lucia

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu. Acum, Lucia își promovează primul disc de studio, Silence, lansat la sfârșitul toamnei trecute.

www.luciaofficial.com
http://www.fb.com/LuciaMariaOfficial

Fondurile obţinute vor contribui la renovarea gradinitei din comuna Ciuperceni, județ Teleorman.

Acces pe bază de rezervare numai la dani@mercicharity.ro.
Pentru confirmarea rezervării este nevoie de efectuarea plății în contul asociației:
Asociatia Merci Charity Boutique
CONT LEI: RO39RNCB0074129193980001
BCR, sucursala sector 3
Prețul biletului: 30 lei/persoană.

MCB este o organizație nonprofit care a înființat în 2012 primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

• Proiecte de sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii care provin din familii defavorizate).
• Proiecte de educaţie: MERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat: renovare şcoli, creare laborator de informatică, burse pentru continuarea studiilor).
Fb: /mercicharity

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.