Eveniment cu dorinta de carte in spatiul Caffffe Creativa

2

Luni, 13 decembrie 2010, de la ora 18:30, Fundatia Friends for Friends isi invita prietenii in spatiul Caffffe Creativa, la un eveniment cu dorinta de carte.
Rafturile Bibliotecii FFFF s-au imbogatit intre timp cu 400 de titluri noi si cu 2 eBook readere, pe care toti invitatii de luni le vor putea rasfoi in voie. Oricine este in cautarea unei lecturi pline de inspiratie, gaseste in lista de carti a bibliiotecii titluri din comunicare, design,  stiinte sociale si economia cunosterii.

Luni, insa, cei prezenti la Caffffe Creativa pot fi ei insisi o inspiratie pentru biblioteca. Daca isi doresc o carte care lipseste din cele 850 de titluri ale bibliotecii,  pot lasa, pe un biletel sau pe cartea lor de vizita, numele cartii si al autorului. Adica dorinta lor de carte. Pana in martie 2011, Biblioteca FFFF va avea un raft plin cu toate dorintele implinite.

Despre Biblioteca Friends for Friends
Biblioteca Friends for Friends este prima biblioteca de comunicare deschisa.  Cei curiosi sa-i calce pragul si sa-i cerceteze rafturile o pot contacta pe Corina Barbu, Agent of Hope al Fundatiei Friends for Friends, la corina.barbu@ffff.ro, pentru programare. Pentru a deveni abonat, singura conditie este donarea unei carti. Mai multe informatii puteti gasi la http://biblioteca.ffff.ro/.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. Pingback: Sfârșit de an, între cărți și prieteni | Fundatia Friends For Friends

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.