Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De sărbători, răsfață-te pe tine și restul planetei – cumpără cadouri originale și etice de la designeri și branduri locale!

0

Niciodată nu e prea devreme să începi cumpărăturile de sărbatori pentru cei dragi. Weekend-ul acesta te așteptăm la Art Fashion Fair sa te răsfeți pe tine și restul planetei alegând cadouri originale și etice de la designeri și branduri românești. Traiește inteligent și cumpără responsabil, susținând calitatea și inovația și investind intr-un viitor sustenabil.

Aflat la a 19-a editie – Art Fashion Fair #19 isi deschide portile pe 23 si 24 noiembrie în Casa Oromolu – spaţiul Qreator, cladire iconică din Piaţa Victoriei. Te invităm să faci cunoștință cu oamenii din spatele brandurilor și să alegi cadouri stylish și eco-friendly pentru cei dragi.

 

 

Pe cele două etaje ale Casei te așteaptă peste 40 de makeri români, câţiva dintre ei prezenţi exclusiv la Art Fashion Fair, aleși in urma unei selecţii riguroase de catre Roxana Silean – fondator și curator al evenimentului: Adél Zsigmond, AmoResin handmade creations, Atelier De Lana, Atelierul de Portelan, Bijoux Artemis, ClaudiART, ClothEGO România, Coson Concept by Ioana Socaciu, Cozette Boutique, cred.dada, Csilla Tulogdy, D’Apre, Details Concept Store, Dia Handmade, Diff Couture, EMA\T Concept, Felicity Store, Fire and Dreams, Florentina Giol, for.ty.four, Gena Tudor, HappyFriday, Icrus Florea, Iuliana Asoltanei, Kinga Varga Brand, L’Armoire Boutique, Luviane Atelier de Parfumerie, Matiere Immaterielle, Mihaela Crețescu, Miracolore, moonchildren, naturalbyanouk, Oana Vasiloiu, Roxana Davidescu, SABINNE, SHIMO store, Studio 16, Studio Cabal, Straie, Una-i-Luna, UZ3 Studio, VALENTINA FILIP, Vim Chic, Z Muse.

 

Si la aceasta ediție, categoria „Recomandat de” va fi susținută de Revista Atelierul, unul dintre cele mai importante proiecte destinate promovării comunităţilor creative şi culturale autohtone. Designerii selectati de catre Mihaela Ion vor fi promovați pe www.revista-atelierul.ro.

Concept vizual: Designer Raluca Măndița

Tinuta si styling: SABINNE (designer Sabina Georgescu)

Decor special pentru Art Fashion Fair: Atelierul de decoruri

Parteneri: Qreator, Revista Atelierul, România Pozitivă, IQads, Modernism Punct Ro, Catchy, Bucharest Cultural Events, Macopedia, Zâna Boemă

 

✔️ Când și unde e Art Fashion Fair?

Sâmbătă 23 noiembrie | 10 AM – 9 PM

Duminică 24 noiembrie | 10 AM – 7 PM

@ Qreator | Piața Victoriei, Bulevardul Aviatorilor 8A (exact lângă ieșirea de Metrou Victoriei spre Bd. Aviatorilor).

✔️Intrarea este liberă! Accesul în interiorul târgului este permis exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani, din raţiuni de natură legislativă care ţin de destinaţia uzuală a spaţiului.

Istoric targ: https://www.facebook.com/ArtFashionFair/

Galerie foto editia #19: Who’s Who @ Art Fashion Fair #19

 

Vă așteptăm!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.