Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crowd Control & Rodion GA clip Paradox

0

Crowd Control & Rodion GA
clip Paradox, o productie Mumuș
București, 20 ianuarie

Trupa Crowd Control lansează primul clip de pe amixtape-ul Loud Blood Youth, colaborarea cu Rodion G.A Paradox, întâlnirea a două lumi, trecutul muzicii electronice românești cu noul val de indie-electro.

Mumuș și Crowd Control prezintă universul Paradox

ctr

Primul single de pe mixtape-ul Loud Blood Youth este reinterpretarea cântecului Paradox de pe discul Rodion G.A, Behind The Curtain, cel mai nou album lansat de Rodion Ladislau Roșca. Echipa de producție video Mumuș împreună cu trupa Crowd Control au coprodus și realizat un nou material vizual care completează conceptul viitorului album Loud Blood Youth și accentuează juxtapunerea dintre doua universuri și lumi paralele – avangarda muzicii electronice românești și noul val de electro-fusion.


Crowd Control au lansat până acum trei EP-uri, Game Over, Select Start și Loading Please, lansat la labelul Dubkraft/ False Flag Operation – primul album românesc no.1 în iTunes Alternative Releases.

Rodion G.A. nu mai are nevoie de introducere, el este activ din anii șaptezeci. Are trei albume lansate la casele de discuri Strut Records și Barely Breaking Even din Marea Britanie și a susținut zeci de concerte și câteva turnee internaționale din 2013 și până în prezent. Ultimul său album, Behind The Curtain, a fost promovat printr-un turneu de success în Franța, Germania, Spania, Belgia, Italia și Anglia. Rodion Ladislau Roșca declară că pregatește încă cinci albume cu materiale și compoziții noi.

Follow Crowd Control on:
https://www.facebook.com/CrowdControlRO
https://www.facebook.com/pages/DubKraft-Rec-FFO/374365256048284
http://www.official.fm/playlists/rC0f
http://crowdcontrolro.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/user/crowdcontrolro
https://twitter.com/AndreiBucureci
Follow Rodion G.A. on:
https://www.facebook.com/RodionG.A

https://twitter.com/RodionGA

Despre Crowd Control
CROWD CONTROL este un proiect bucureștean, de electro-fusion care cu fiecare performance, lanseaza publicul într-o călătorie deosebită, la granița subțire dintre manifest social, indietronica, 8-bit music și dub.

Membrii trupei sunt: Intimidatah – (vocals, spoken-word), Răzvanescu – (sintetizatoare, pian) și Coshmelin – (tobe și percuție). Live, li se alatură basistul Narcis Axinte.

Trio-ul are la active două EP-uri lansate independent, GAME OVER și SELECT START și un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri Dubkraft/ False Flag Operation. La palmaresul release-urilor se adaugă un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care strălucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) și un album live GAME START PLEASE.

Până acum, CROWD CONTROL au concertat alături de diferite trupe eclectice ale scenei locale: Temple Invisible, Electric Brother, Șamanul Mut, Travka, SHESDEAD, Baba Dochia, Fine It’s Pink, Iordache, Harlequin_Jack, Violent Monkey, Poetrip, Brother Tzuc, Indie Jules, Moebius, Eddie Neuman, Inward String, Călin și Orchestra Extraterestră.

Single-urile CROWD CONTROL sunt prezente în playlist-urile radiourilor internaționale KaneFM din Londra, Curved Radio din Sydney, Palco Principal din Brazilia și Koelncampus, care emite în Germania și Austria. La nivel național îi puteți auzi pe: eclecticfm, Activ EFEM, Radio Guerrilla, nicecreamfm, Radio Trib, Baraka, Radio Cooperativa Urbană și Delahaze.fm.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.