Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul Pădurii de Ziua Mediului

0
Oamenii de la Lumebună ne vestesc în „grabă” despre Crosul Pădurii. „Vinovaţii” pentru această iniţiativă sunt ViitorPlus şi Asociaţia Bucharest Running Club. Ocazia este numai bună pentru un astfel de eveniment: Ziua Internaţională a Mediului! Vestea completă este pe LumeBună.ro
„ViitorPlus si Asociatia Bucharest Running Club invita companiile sa participe in data de 30 mai, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, in Herastrau, la Crosul Padurii, unul din antrenamentele de pregatire pentru a doua editie a maratonului Bucurestiului din toamna. Angajatii companiilor sponsor vor alerga pentru sanatatea lor si pentru a strange fonduri necesare impaduririlor in Romania. Pentru fiecare participant, sponsorul “va adopta” un copac ce va fi adus la maturitate intr-o zona slab impadurita a tarii, ajutand la regenerarea unor terenuri degradate. Crosul este una din alergarile de pregatire ale primului maraton acreditat din Romania de catre AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Crosurilor stradale). Astfel, participantii vor avea posibilitatea sa se inscrie si la marele maraton din 18 octombrie 2008.”

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.