Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Luna Amara, We Singing Colors, Dj Hefe @ WASP

0

Seria concertelor inedite continuă la WASP – Working Art Space and Production: sâmbătă, 4 aprilie 2015, orele 21:00, va avea loc un eveniment cu totul special – o combinație surprinzătoare între un concert LUNA AMARA acustic, alături de invitați surpriză, și un concert WE SINGING COLORS electric. DJ HEFE se va ocupa de muzicile de dans, până dimineață.

afis concert 2

Luna Amara este cea mai complexă și controversată apariție muzicală a scenei rock românești din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranșante, Luna Amara si-a format un public al său, un public care vrea să înțeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult. De-a lungul timpului, trupa a apărut pe prima pagină a mai multor cotidiene naționale ca urmare a unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău si Alba-Iulia, dar și ca urmare a unei interpretări pline de semnificații politice la Stufstock Vama Veche, în direct pe postul național de televiziune. De data aceasta vor susține la WASP un concert acustic, alături de câțiva invitați surpriză.

www.youtube.com/lunaamaraband | www.luna-amara.ro |www.facebook.com/LunaAmaraBand
We Singing Colors este acea trupă indie-pop din București care a lansat primul album („Made of wool, made of heavy metal”) în aprilie 2014 și a avut peste 100 de concerte în orașele mari din Romania, dar și în Chennai (India), Chișinău (Moldova) si Sofia (Bulgaria). Trupa experimentează întotdeauna în ceea ce privește locurileșsi felurile în care cântă: de la intimitatea taxi-ului („Day for my eyes”), la atmosfera din pădure („Say you’re mine”) și până la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up etc).Unele dintre piesele lor au intrat pe compilații internaționale de muzică (Music Alliance Pact:“Cântec de seară” și “There when you sleep”), altele au fost difuzate la radiouri independente din Canada și Statele Unite ale Americii („Moscow” și „Good days, bad days”) sau au devenit coloana sonoră în reclame din Romania și Georgia.

http://wesingingcolors.wix.com/band | www.fb.com/wesingingcolors |www.youtube.com/wesingingcolors http://we-singing-colors.bandcamp.com/
DJ Hefe este membru al trupei Coma din anul 2000 și tot de atunci și DJ de alternative punk ska. Duminica realizează pe MTV emisiunea „Alternative Nation”, iar la Radio Guerrilla, Domestika cu Hefe. A fost realizator și prezentator al emisunilor „Rockada” pe TV Klumea, „Urban Groove” pe UTV și „Bring the noise” pe Music Channel. Hefe a obținut Premiul Sunete pentru jurnalism muzical 2014.

Biletele se vor putea achiziționa în seara evenimentului, la prețul de 20 lei. Intrarea este liberă pentru posesorii de WASP-er PASS.

Situat în fosta Fabrica Flaros din București (Strada Ion Minulescu Nr. 67-93), WASP – Working Art Space and Production a găzduit de-a lungul timpului mai multe ediții ale Festivalului Internațional de Dans Contemporan și Performance – Explore Dance Festival, dar și alte proiecte de dans contemporan și performance, workshopuri, ateliere și spectacole de teatru inițiate de către Asociația 4 Culture.
Mai multe informații despre WASP – Working Art Space and Production : www.waspmagazine.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.