Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clubul de Miscare pentru Sanatate

2

Cine suntem si ce facem?

Noi practicam Activitati Sportive pentru Sanatate in parcurile din Capitala.
Alatura-te si tu Clubului de Miscare pentru Sanatate! Esti binevenit!

Organizam activitati sportive in aer liber, destinate publicului larg. Ne puteti intalni saptamanal in parcurile din Bucuresti la jogging, pilates, yogilates, stretching, tae bo, aquagym, plimbari cu bicicleta si cu hidrobicicleta. Si, in curand, chiar la patinaj in Brasov, schi la Predeal sau hicking in Bucegi. Deviza clubului: pasiune pentru miscare si dragoste pentru natura. Activitatile sunt conduse de instructori sportivi voluntari certificati. Absolventi ai facultatilor de educatie fizica, instructori ai Federatiei Romane Sportul pentru Toti, instructori autorizati de fitness si aerobic.

parcPretul antrenamentului?
Simplu: angajamentul de a adopta un stil activ si sanatos de viata si preferabil, impreuna cu prietenii sau cu familia. Nu e putin, recunoastem.

Si asteptam cu mare, mare drag participantii. Trebuie doar sa va inscrieti pe grupul de yahoo (clubul_de_miscare@yahoogroups.com) sau pe Facebook (Clubul de Miscare pentru Sanatate). Pe grup anuntam activitatile urmatoare, facem lista confirmarilor si postam materiale despre un stil de viata sanatos.

De asemnea, recrutam in permanenta instructori sportivi voluntari, care sa conduca activitati in aer liber, pentru membrii Clubului.

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.