Cinci voci influente la nivel mondial vin la Design Thinking Forum 2019, in septembrie

0

Cea de-a treia editie a Design Thinking Forum are loc pe 18-19 septembrie.

Jeanne Liedtka, autoarea „Design for Growth” si considerata drept unul dintre cei mai influenti ganditori contemporani in materie de business la nivel mondial, Adam Radziszewski, Director de Inovatie la Oracle US, Kai Frithjof Brand Jacobsen, Director al Departamentului de Peace Operations / Patrir, Lars Lin Villebaek, Chief Delivery Officer la OpenExO si fondatorul Educatefor.Life si Luca Martini, Head of Advisory, South East Europe, din cadrul PwC sunt speakerii straini invitati pe 19 septembrie sa prezinte mediului de business cele mai interesante perspective asupra conceptului de Design Thinking.

Lor li se vor alatura speakeri locali cu un parcurs remarcabil: Nansi Lungu, Behavioral Analyst la BitDefender, Diana Stafie, Future Strategist & Partner la futureStation si Magda Ropotan, Innovation Coach & Partner la Design Thinking Society, cofondatorul Design Thinking Forum.

Daca 19 septembrie e ziua dedicata conferintei, 18 septembrie e alocata workshopurilor cu valoare aplicata, pentru cei care vor sa exploreze relevanta practica a Design Thinking in domenii diferite: HR, Social, Customer Experience, Artificial Intelligence.

Catalina Banuleasa, expert in UX, va coordona un grup de lucru pe topicul empatiei si inteligentei artificiale. Tema empatiei va fi abordata si de Randy Salzman, profesor, jurnalist, co-autorul volumului „Design Thinking for the Greater Good”. Pentru ca, dincolo de concept, Design Thinking e un proces, Dragos Gavrilescu si Alina Balan, de la Design Thinking Society, isi vor ghida audienta printr-o experienta practica, de tipul „learning by doing”. Ana Krasovschi, HR Director la Carrefour Romania va adresa, in workshopul ei, topicul relatiilor umane.

Interesatii de HR vor putea accesa si workshopul Corinei Ghiatau, care va aborda topicul proceselor inovative. Customer Experience e un subiect intens pentru cei care vor crestere in business, asadar Tudor Juravlea – Design Thinking Society si Madalina Vilau – Marketing Insiders Group vor face focus pe maparea experientelor clientilor si resetarea lor din perspectiva Design Thinking.

Impartit in doua sectiuni – cea de workshop18 septembrie si
cea de
conferinta19 septembrie, evenimentul e conceput sa raspunda
articulat si la zi intrebarilor generale despre Design Thinking, dar si celor de nisa, abordand nise si teme solicitate de comunitatea de business.

Lista speakerilor si a workshopurilor se va actualiza constant.

In ultima decada, procesul de Design Thinking a devenit echivalent cu inovatia, performanta si creativitatea aplicata.

In Romania, Design Thinking Forum il abordeaza intr-o cheie profesionala, reunind, la fiecare dintre evenimentele sale, experti de top, sute de participanti interesati si o suita de companii vizonare.

Conferinta se bucura de prezenta Carrefour, in calitate de Platinum Partner.

Va urma.

Web: www.designthinkingforum.ro

Social Media:

designthinkingforum

design-thinking-forum

design_thinking_forum

Despre Marketing Insiders Group

Marketing Insiders Group asigura servicii de marketing integrat inca din 2004. Avand competente impecabile din multiple arii, precum: ATL, BTL, cercetare si consultanta in domeniul Customer Experience, echipa Marketing Insiders Group se bucura de un portofoliu de peste 50 de companii internationale, cu care desfasoara parteneriate de incredere, pe termen lung.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa www.market-insiders.com, www.conference-arena.com, www.mysteryshoppingagency.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.