Cel de-al doilea volum ”Felix, asta-i culmea!” se lansează, la Bookfest, pe 1 iunie

0

Păzea! Puștiul Felix revine la salonul internațional de carte Bookfest cu cel de-al doilea arsenal de farse originale.

Noul volum ”Felix, asta-i culmea! Probleme la puterea a doua*”, semnat de Răzvan Franco Nițoi, va fi lansat vineri, ora 17.00, chiar de Ziua Copilului.

Te așteptăm și pe tine, într-o atmosferă interactivă și ușor… poznașă, la un eveniment fără surle și trâmbițe, dar cu siguranță cu multe hohote de râs.

Tonul va fi dat de gazda evenimentului, cunoscuta bloggeriță Laura Frunză. De asemenea, actrița Valeria Cristia, simpatica vloggeriță Dariana (Dariana citește) și Luna, iubitoare de cărți și de glume bune, îți vor spune de ce farsele sunt în trend și anul acesta. Nu va lipsi, bineînețeles, nici sesiunea de autografe din partea scriitorului.

Cel de-al doilea volum al cărții ”Felix, asta-i culmea!” este un roman mai electrizant ale cărui ingrediente sunt: trio-ul de amici puși pe șotii, cele peste 200 de ilustrații originale, precum și poantele inspirate din realitate, care vor stârni râsul ușor malițios al copiilor, dar și al adulților.

O sursă de idei unice de poante care te va face să exclami: ”Hai, frate! Ce naiba a făcut ăsta!?”

Ediție apărută cu sprjinul Infodesign.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.