Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce faci zilnic pentru o viață împlinită?

0

Vino Joi, 19 Octombrie, de la ora 19, să răspundem împreună acestei întrebări și să ne lămurim ce înseamnă o viață împlinită, o viață bine trăită.

”Ce vrei de la viață? S-ar putea să îmi spui că îți dorești un partener iubitor, o slujbă bună și o casă frumoasă, dar toate acestea sunt de fapt doar o parte din lucrurile pe care vrei să le realizezi în viață. Eu te întreb ce vrei de la viață. (…) Cu alte cuvinte, din tot ce urmărești în viața ta, care crezi că este cel mai valoros lucru?”

Pornim de la vechile, dar mereu actualele învățături stoice, și îl avem alături de noi, prin conexiune skype, pe William B. Irvine, doctor în filozofie la UCLA, autorul ”Ghidului pentru o viață împlinită” apărut la Editura Seneca.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Te rugăm să ne confirmi participarea la contact@senecanticafe.ro.

Facebook aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.