Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Căutăm Manager pentru Întreprinderea socială Atelierul de Pânză

0
 • Ești o persoană dinamică, independentă, care nu se teme de provocări?
 • Ești eficient/ă și întreprizător/oare, în căutare de noi oportunități?
 • Ești omul care ia parte la acțiune și nu te mulțumești să fii doar comentatorul de pe margine?
 • Ai rezultate pe vânzări și fundraising, pentru susținerea pe termen lung a unui program?
 • Ai coordonat echipe de 5-10 oameni?
 • Ai comunicat cu succes cu oameni din diferite medii sociale, inclusiv persoane cu dizabilități?
 • Îți dorești să îți pui amprenta pe viitorul unei întreprinderii sociale?

Căutăm pentru atelierul nostru social un nou manager de program, un om gata să înfrunte provocările de zi cu zi și să-și demonstreze valoarea.

 

 Ce avem noi, în prezent:

 • În Atelierul de Pânză, producem sacoșe de pânză personalizate cu diverse mesaje și produse din deșeuri textile reutilizate – ambele reprezentând o alternativă sustenabilă pentru înlocuirea pungilor de plastic.
 • Echipa de producție este o echipă cu angajați vechi, iar o parte din angajați sunt persoane cu dizabilități, care au învățat la locul de muncă să realizeze anumite activități pentru producția produselor textile sau finalizarea acestora, pentru livrarea către clienț

Ce ne dorim pe termen mediu și lung:

 • Să continuăm activitatea atelierului social și să identificăm direcțiile de creștere, care pot susține pe termen lung, economic și sustenabil, activitatea Atelierului de Pânză.
 • Pentru asta avem nevoie de „omul potrivit la locul potrivit” cu idei proaspete, creative și sustenabile.

Vrei o astfel de provocare, crezi că poți aduce plus-valoare Atelierului de Pânză și îți dorești să coordonezi echipa acestui atelier social?

Află detaliile din fișa de post și contactează-ne, ca să ne cunoaștem.

Ce vei face?

Vei avea rolul să coordonezi activitatea întreprinderii sociale SC ATELIERUL DE PÂNZĂ SRL. Te vei ocupa în principal de managementul financiar, vânzări și strângerea de fonduri pentru întreprindere, dar și de gestionarea per ansamblu a echipei din punct de vederea al deciziilor de structură de personal și administrativ. Vei colabora cu și vei avea ca subordonați asistentul operațional de proiect și echipa de producție, vei colabora și raporta continuu cu/către echipa de management ViitorPlus.

 Ce experiență, abilități, cunoștințe căutăm?

 1. Experiență de minim 3 ani în vânzări / fundraising, orientarea către parteneri, sponsori; bune abilități de prezentare a proiectelor în exterior;
 2. Abilități de management de proiect, capabil/ă să ducă la bun sfârșit mai multe activități în același timp, să prioritizeze și să ia decizii în timp scurt prin consultarea rapidă a factorilor implicați;
 3. Persoana analitică, cu bun management financiar (aplicarea principiilor de eficientizare a costurilor), structurat și cu viziune de ansamblu.
 4. Experiență în coordonarea unei echipe (minim 3 ani în coordonarea unei echipe de 5-10 oameni; constituie avantaj experiența în interacțiunea cu persoanele din grupuri vulnerabile). Experiență profesională de relaționare inter-umană, cu bune abilități de: comunicator scris și vorbit, lider, coechipier, coordonare și dezvoltare a echipei;

 Care sunt beneficiile tale?

 1. Pachet salarial conform contractului: fix+variabil;
 2. Susținerea din partea organizatiei in dezvoltarea personala si profesionala prin participarea la diferite evenimente, workshopuri si cursuri;
 3. Posibilitatea de implicare în alte activități ale asociației ViitorPlus.

Află mai multe detalii din fișa de post. Alte informații despre activitatea de până acum, pe www.atelieruldepanza.ro

Termen de aplicare: 06 iunie 2018

Persoanele interesate sunt invitate să ne scrie pe hr@viitorplus.ro, să trimită CV (română/engleză) și o scrisoare de intenție în limba engleză, în care să descrie experiența relevantă pentru acest post.

Doar candidaţii selectați vor fi contactaţi pentru interviu și următoarele etape.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.