Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Carrefour creează o galaxie de experiențe la SAGA Music Festival în București

0

București, 9 septembrie – Carrefour anunță parteneriatul cu Saga Music Festival, cel mai mare festival de muzică electronică din București, care aduce pe scenă peste 100 de artiști și DJ renumiți pe plan local și internațional, în weekendul 10-12 septembrie la Romaero. În cadrul festivalului, aplicația Carrefour devine un hub de acces la o întreagă galaxie de activități speciale și premii ce răsplătesc faptele responsabile de reciclare.

Weekendul acesta, două lumi se întâlnesc pe platforma industrială Romaero Băneasa – Carrefour x Saga, care aduc iubitorilor de muzică electronică o galaxie de ritmuri, experiențe și multe surprize. Propunem festivalierilor un concept inedit de călătorie intergalactică, atât în mediul digital, cât și la Romaero. Primul pas este aplicația Carrefour ca portal pentru experiențele și surprizele pregătite. Suntem entuziasmați să fim parte din universul Saga și abia așteptăm să ne conectăm cu participanții prin muzică bună, vinuri premium, gustări pregătite de chefi și, foarte important, prin simțul de responsabilitate față de mediu.”, a declarat Narcis Horhoianu, Chief Marketing Officer Carrefour România.

Suntem bucuroși să avem Carrefour alături de noi la prima ediție SAGA Festival. Avem valori comune și, împreună, am construit o serie de experiențe inedite pentru festivalieri, astfel încât să poată avea trei zile de neuitat, într-un loc al imaginației și energiei. De asemenea, este extrem de importantă și componenta de responsabilitate pentru mediu adusă de Carrefour, în care ne regăsim complet și care sperăm să fie aplicată cât mai mult posibil și de toți cei care începând de vineri, 10 septembrie, vor veni la SAGA”, a declarat Allan Hardenberg – CEO ALDA.

Aplicația Carrefour, primul pas către galaxia de experiențe și premii

Contul Act For Good (AFG) din aplicația Carrefour deschide galaxia de experiențe și fapte bune. Astfel, pentru a putea avea acces la experiențele călătoriei prin universul Carrefour x SAGA, inclusiv premii.

Opriri la WineSquare și Nebuloasa Delicioasă

Călătoria prin Galaxie începe la WineSquare by Carrefour, unde participanții savurează vinuri dintre cele mai selecte, de la crame de renume incluse în programul Carrefour Deschidem Vinul Românesc, cât și cocktailuri pe bază de vin. Expediția continuă cu Sparkling Wine Cocktail Show susținut de The Iconic State, de două ori pe zi la 19:00 și 21:00, și Cocktail Show susținut de Valentin Luca, campion mondial World Flair Bartender, în fiecare seară de festival, începând cu ora 20:00.

Apoi, în Nebuloasa Delicioasă, Carrefour așteaptă toți exploratorii la cele trei truck-uri de mâncare din Food Court Saga, unde își încarcă bateriile și pot degusta burgeri delicioși, pregătiți de chef Ciprian Ogarcă, dar și sandvișuri cu brânzeturi și deserturi proaspete semnate de chefs Vincent Lointier, toate preparate din ingrediente locale.

Mai mult, prin scanarea codului Act for Good din aplicația Carrefour, participanții beneficiază de reduceri de 25% la toate produsele de la WineSquare și de la cele trei truck-uri de mâncare.

Punem Preț pe Plastic chiar și la festival

Carrefour își continuă angajamentul de a promova un stil de viață responsabil și grija față de mediu și la Saga Festival, punând la dispoziția participanților trei stații de colectare Reciclad’Or powered by Carrefour. Prin contul Act For Good, participanții pot îndeplini misiunile de reciclare și pot debloca premii în aplicația Carrefour, scanând un cod și primind recompense în funcție de cantitatea de pahare de plastic aduse la punctele de colectare:

  • La fiecare 10 deșeuri colectate, vor primi un voucher în valoare de 10 RON pentru cumpărături de minim 50 RON în magazinele Carrefour, valabil până la 30 septembrie;

  • La 15 de deșeuri colectate, vor primi un pahar cu vin Domeniul Bogdan Ecou de la Wine Square by Carrefour;

  • Pentru 20 de deșeuri colectate, utilizatorii pot debloca un voucher pentru transport gratuit prin Bringo, valabil până la 30 septembrie, pentru un coș de cumpărături de minimum 199 lei din magazinele Carrefour.

Premii vor fi colectate prin aplicația Carrefour, iar prin aplicația Bringo, participanții responsabili de la festival pot primi vouchere cu transport gratuit, pentru a se bucura de comenzile lor toată luna septembrie.

Totodată, magazinul Carrefour Băneasa găzduiește până joi, 9 septembrie, un centru unde participanții la Saga Festival își pot schimba biletele la eveniment în brățări pentru acces direct în festival, câștigând astfel timp.

În plus, din perspectivă de siguranță, organizatorii au inclus o serie de condiții pentru accesul în festival:

  • Test PCR negativ (în ultimele 72 de ore);

  • Test Antigen (în ultimele 48 de ore);

  • Certificat de imunitate (pentru cazuri de COVID în urmă cu până la 6 luni);

  • Certificat digital de vaccinare ( cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare).

Totodată, va fi nevoie de o carte de identitate validă în completarea celor de mai sus.

***

Despre Carrefour

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate, în ansamblul ei: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc și Creștem România BIO, în cadrul căreia a introdus în premieră în România, eticheta “în conversie la bio”. În plus, Carrefour a susținut atât financiar cât și prin transfer de expertiză, înființarea Fundației pentru Dezvoltarea Agriculturii, organism independent care își propune să contribuie la o schimbare sistemică a sectorului legumicol din România. Totodată, a lansat programul Act For Good, care transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social: prin fiecare sesiune de shopping, și nu numai, utilizatorii primesc puncte Act For Good, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

Ducând mai departe grija pentru comunitate și mediul înconjurător, Carrefour România derulează Punem Preț pe Plastic, un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. De asemenea, compania a introdus pungile biodegradabile și compostabile alături de o gamă extinsă de produse biodegradabile, realizează programe de colectare selectivă și derulează inițiative de încurajare a bunelor obiceiuri. Acestor inițiative li se adaugă contribuția de peste un deceniu la Banca de Alimente – Crucea Roșie și suportul pentru multe alte programe prin care susține comunitățile vulnerabile și reduce risipa alimentară.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.