Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucharest Fashion Week sprijină tinerii designeri români

0

Bucharest Fashion Week sprijină studenții Facultăților de Modă și Design din România. Cel mai important festival de modă din țara noastră dorește să-și arate susținerea față de tinerele talente ale industriei și, alături de partenerii săi Bro Rom Industrial Machines și Baroko, îi vor premia pe cei mai talentați dintre aceștia.

În cadrul celei de-a XXII-a ediție a Bucharest Fashion Week, unul dintre cei mai talentați studenți de la Facultățile de Modă și Design din România va fi premiat pentru performanța sa cu mașini de cusut profesionale, oferite de Bro Rom Industrial Machines și materiale textile oferite de Baroko. Mai mult decât atât, câștigătorul competiției dedicate studenților va avea ocazia de a-și prezentă prima sa colecție în cadrul Bucharest Fashion Week Spring 2015. În acest fel, Bucharest Fashion Week dorește să îi încurajeze pe tinerii designeri să pășească încrezători în industria modei.

Afis final BFW 2

„Pentru noi este o bucurie și o onoare să contribuim la susținerea tinerelor talente care pornesc pe acest drum, al industriei modei. Suntem un brand care crede în designerii din România și tocmai de aceea am considerat că este important să ne arătăm susținerea, oferind premii în valoare de 1500 de lei în cadrul concursului organizat de Bucharest Fashion Week, dedicat studenților de la Facultățile de Modă și Design din țară,” a spus Tamir Amer, deținătorul brandului Baroko.

„Este foarte important să încurajăm tinerii din România, ei sunt viitorul modei românești! Tocmai de aceea am dorit ca, alături de partenerii noștri, să le oferim sprijinul nostru celor mai talentați dintre ei. Ne dorim ca premiile oferite de Bro Rom Industrial Machines și Baroko în cadrul Bucharest Fashion Week 2014 să îi încurajeze pe toți participanții, actuali și viitori, să creeze colecții profesioniste încă de la început. Le mulţumesc din suflet reprezentanţilor Bro Rom şi Baroko şi sper ca pe viitor să se alăture proiectului nostru mai mulți parteneri.” a declarat Ionuț Constantin, Project Manager Bucharest Fashion Week.

Bucharest Fashion Week și-a arătat susținerea față de tinerii designeri români în fiecare an, oferindu-le posibilitatea de a prezenta publicului colecțiile lor de debut și nu numai. În 2014, Bucharest Fashion Week va oferi această oportunitate și studenților de la Facultățile de Modă și Design.

Despre Bucharest Fashion Week
Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al cărui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din România. Cea de a XXII-a ediție a festivalului dedicat modei românești se va desfășura în intervalul 1-6 decembrie la Ambasad`Or Events, Otopeni. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe www.bfashionweek.com. Puteți consulta programul integral al Bucharest Fashion Week 2014 aici.

Parteneri:
Printre partenerii acestei ediţii a Bucharest Fashion Week se numără: Ţiriac Auto, Jaguar, Ambasad’Or Events, RIN Hotels, Vincon România, Residence Hotels, Eurolines, Candy Buffet, Sky Wellness, Mineli, BroRom, BSB, Trattoria Verdi, Centrul de Estetică Medicală dr. Renert Gad, Cielo Venezia, B2875, Body Art, Casa Baroko, The Vintage, Bro Rom, Geta Marin Hair Academy.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.