Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„AVEM 2 URGENȚE”

0

CE-RE spune că are 2 URGENȚE și că voi le PUTEȚI REZOLVA!

Raul Capra CGMB

Trebuie să salvăm râul Topolog!

Râul Topolog din Făgăraş are nevoie de un studiu de biodiversitate care să îl salveze!

Râul Topolog este în pericol să fie distrus, așa cum s-a întâmplat și cu Râurile Capra şi Buda. Un studiu al experţilor ar arăta ce faună şi floră există acum şi are nevoie de protecţie și ar oferi argumentele pentru salvarea lui.

În Făgăraş, investitori privaţi au intrat cu buldozerul pe râurile de munte pentru a instala conducte. Este ilegal, mai ales pentru o zonă cu statut de arie protejată. Autorităţile, de la agenţia locală de mediu la minister, deşi sesizate, nu au dat nicio amendă şi nu au luat nicio măsură.

Ovidiu Mihuț este omul care, la început de unul singur, acum ajutat de câteva organizații, se luptă cu autoritățile și investitorii să salveze râurile din Munții Făgăraș. Dar îi trebuie arme, iar una dintre ele este un studiu pe care trebuie să-l prezinte în luna martie ca argument împotriva distrugerii râului Topolog.

Clubul de pescari Musca XIII a adunat deja 8000 de lei pentru studiul de monitorizare a ihtiofaunei.

Mai este nevoie de 5000 de lei pentru studiul de biodiversitate care-l va ajuta pe Ovidiu Mihuț și pe iubitorii de natură să salveze Râul Topolog! Fără studiu, foarte curând, ecosistemul va fi înlocuit cu conducte!

DONEAZĂ ACUM în RONUSD sau EURO pentru salvarea râului Topolog

Trebuie să arătăm ce face Primăria București cu banii bucureștenilor!

3 panouri de afișaj în zone aglomerate ale Bucureștiului vor spune bucureștenilor ce primăria nu vrea să se știe, iar presa nu prea spune.

Şedinţele de consiliu local sunt publice, conform legii. Dar primarul şi consilierii generali au trimis cetăţenii în fosta cantină a primăriei, să urmărească ședințele la TV. În spatele ușilorînchise, Consiliul General se joacă cu banii noștri. Așa se întâmplă că un ceas ornamental în București costă cât o garsonieră, iar construcția unei autostrăzi suspendate de 13 km urmează a costa 1,57 miliarde de euro. Despre acestea, presa vorbește cu timiditate iar mesajele noastre circulă exclusiv pe facebook şi pe internet.

Ne trebuie 3 panouri în Bucureşti prin care bucureştenii să afle ce decizii ia Consiliul General al Municipiului Bucureşti în spatele uşilor închise. Vrem 3 panouri prin care consilierii şi primarul Sorin Oprescu să afle că există cetăţeni care stau cu ochii pe ei!

Cu 5000 de lei putem avea 3 panouri în zone aglomerate din Bucureşti în preajma ședinței de consiliu din luna ianuarie! Fără panouri, autoritățile vor sfida în continuare bucureștenii!

DONEAZĂ ACUM în RONUSD sau EURO pentru responsabilizarea Primăriei București

.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.