Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au mai rămas doar 3 zile în care te poți înscrie la conferința Conexiuni 2014

0

Conferința Conexiuni 2014 – Office 365 pentru ONG-uri

Au mai rămas doar 3 zile în care te poți înscrie la conferința Conexiuni 2014, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei pentru ONG-uri organizat de TechSoup România și Microsoft. Înscrie-te acum, locurile sunt limitate!

Vino pe 08 aprilie, în București, alături de specialiști Microsoft și învață cum poți să fii mai eficient utilizând soluțiile cloud și cum îți poți activa gratuit donația de Office 365 pentru organizația ta neguvernamentală.

Conexiuni-afis
La Conexiuni vin specialiști IT și reprezentanți ai ONG-urilor care folosesc deja Office 365 în organizațiile lor. Ei te vor ajuta să înțelegi și să înveți cum poți folosi Office 365 pentru a organiza conferințe online, a coordona voluntari sau a lucra oricând în echipă, online și offline.

Office 365 pentru ONG-uri înseamnă: acces de oriunde la aplicațiile Office (e-mail, calendar, conferințe video), colaborare nelimitată cu echipa ta, costuri minime pentru organizația ta.

Printre vorbitorii conferinței se numără: Marius Dănescu – Microsoft Office 365 Product Manager, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft România și Radu Moțoc – Director Executiv TechSoup România.
Înscrierea la Conexiuni 2014 este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale, membre în comunitatea TechSoup, în limita locurilor disponibile.

Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare sunt disponibile pe conexiuni2014.eventbrite.com

Conexiuni este cel mai mare eveniment gratuit de învățare a tehnologiei pentru organizații neguvernamentale.

Conferința este organizată anual de TechSoup România și Microsoft România.

Parteneri media: Al Treilea Sector, România Pozitivă, Știri ONG, Responsabilitate Socială.

Despre TechSoup România
TechSoup România oferă tehnologie accesibilă și resurse gratuite de învățare pentru ONG-uri. Află cum poți accesa și tu produse software pentru organizația ta neguvernamentală pe www.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.