Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier iVideo – Cum să faci video content care să placă

0

Te atrage camera, dar ţi-e frică să stai în faţa ei? Ai ceva de spus, dar te fereşti de fotografii sau filmări? Poţi să fii personajul propriului material video, povestitorul sau regizorul. Tu alegi şi TU eşti creatorul video. Vino din 3 iunie, de la 19.00, la Atelierul iVideo – Cum să faci un video content care să placă și vezi cum „îmblânzeşti” lentila camerei. Atelierul e organizat de Fundația Calea Victoriei și e susținut de jurnalista Julia Nagy.

atelier content video

La atelier vei învăţa cum să te foloseşti de resursele pe care deja le ai (telefonul sau laptopul tău) pentru a face video-uri creative pentru prezentările tale, pentru afacerea ta sau pur şi simplu spre destinderea şi distracţia ta.

Inteligenţa artificială (AI) este integrată în camera telefonului tău mobil, DAR ideile tale şi creativitatea ta fac diferenţa.

În cadrul cursului vei afla:

  1. Paşii pe care îi parcurgi ca să faci conţinut video creativ:

– cum identifici publicul tău, cum realizezi materiale video pentru publicul tău.

– cum construieşti o identitate vizuală, cum foloseşti cuvinte cheie, ce imagini poţi folosi.

– cum îţi faci un studio de filmare în biroul/ camera ta sau chiar afară.

– principii de montaj și exerciții

  1. Cum te distingi şi cum menţii atenţia asupra conţinutului tău video

– detalii care contează: culori, sunete, filtre şi elemente grafice.

– care sunt canalele pe care poţi difuza materialul tău. Cât influenţează tipul de canal de distribuire modul în care faci un video.

– care sunt trendurile în social-media şi cum poţi capitaliza tendinţele din zona video.

exerciţiu

* Atelierul iVideo pune accent pe partea practică, iar participanţii sunt încurajaţi să vină la curs cu telefoanele smart şi (dacă deţin) accesoriile pentru telefon pe care le folosesc (căşti, stativ, selfie-stick)

Atelierul este susţinut de Julia Nagy, prezentator şi realizator al emisiunii de tech 24IT. Julia Nagy are 18 ani de experienţă în media şi este jurnalist Europa Fm.

Locurile la Atelierul iVideo sunt limitate, te poți înscrie pe contact@victoriei.ro. Taxa de participare este 150 de lei. Detalii pe www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.