Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de tehnici de relaxare

0

Ce faci când ai câteva minute sau câteva ore doar pentru tine? Reușești să te odihnești și să-ți limpezești mintea după o zi stresantă astfel încât să te poți bucura cu adevărat de timpul tău liber? Dacă răspunsul tău nu e un ”Daaaa!” răsunător, e timpul să treci pe la Atelierul de tehnici de relaxare pe care Fundația Calea Victoriei îl începe din 6 noiembrie, în seri de luni, de la 19.00.

Relaxarea înseamnă, pe lângă o stare de calm şi împăcare, o revigorare a trupului şi restabilirea echilibrului după o perioadă de efort intelectual şi fizic. Metodele pe care le vei învăța de la trainerul Geo Pană îți aduc beneficii multiple: rezistenţă fizică de lungă durată, detensionarea musculaturii, obținerea stării de calm, creșterea puterii de concentrare.

Cele patru întâlniri de curs te vor ajuta să atingi această stare de bine, să-ți liniştești atât mintea, cât și trupul. Exerciţii de respiraţie, de meditaţie cu lumină și meditaţie activă, de curăţare și deblocare a centrilor energetici și tehnici de eliberare a energiilor negative – iată ce va fi în ”meniul” atelierului.

Iar partea cea mai bună este că vei putea aplica lucrurile învățate oriunde și oricând vei simți nevoia să te deconectezi și să-ți oferi 5 minute de liniște și pace.

Taxa de participare este de 220 de lei, iar întâlnirile au loc la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare, la numărul 40. Înscrie-te pe contact@victoriei.ro dacă vrei să mergi la atelierul de relaxare – locurile sunt limitate.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.