Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația CONIL organizează la Circul Metropolitan București , în 9-10 martie 2019 un weekend – eveniment ”Primăvara Copiilor”, ediție specială CONIL Fest

0

Primăvara Copiilor, cea de-a XIX-a ediție a CONIL Fest este o ediție este dedicată memoriei lui Kuky Hanafi, tânărul cu dizabilități de numai 22 de ani plecat la îngeri chiar în ziua Sfântă de Crăciun, poate ca un dar pentru toți copiii ca el, cu dizabilități, pentru care se fac atât de puține lucruri…

Facebook event aici.

Sub cupola Circului Metropolitan București, în weekendul 9-10 martie, peste 1500 de copii dintre care 600 cu dizabilitați, vor celebra împreună mama, femeia, primăvara scriind cele mai frumoase povești de iubire, toleranță și acceptare, prezentând momente artistice pline de emoție și sensibilitate.

Publicul prezent pe parcusul celor două zile de eveniment va avea ocazia să cunoască talentul, tenacitatea, dăruirea dar mai ales bucuria de a fi pe scenă și a dărui a copiilor nevăzători, a celor hipoacuzi, cu autism, sindrom Down, retard sau a celor cu dizabilități locomotorii. Ei vor prezenta sub cupola circului momente unice ce ne vor face să înțelegem că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie descoperită și încurajată!

Publicul prezent la eveniment se va putea bucura și de o excepțională demonstrație de virtuozitate, seriozitate și talent oferită de Școala de Dans Popular Larisa și Nea Mărin Barbu care au ales să sărbătorească cei 19 ani de existență, DĂRUIND!

Alături de ei, copii talentați de la grădinițe, școli și cluburi din București și din țară vor performa, dându-și mâna într-o frumoasă horă a prieteniei ce simbolizează unicitatea noastră.

În cadrul evenimentului, pe lângă prestațiile extraordinare ale copiilor participanți, vă veți puteți bucura de momente încântătoare dăruite de artiști consacrați și personalități marcante ale vieții culturale românești. Și, pentru că evenimentul se desfășoară sub cupola circului, trei actori vestiți, Dorina Chiriac, Ada Milea și Radu Bînzaru vor aduce în fața dvs un pinguin, care era și el ”la circ, pe gheața unui răcitor” …da…chiar el, vestitul Apolodor al lui Gellu Naum. Alături de celebrii actori, ne vor fi alături și Andra Tisha Mirescu, Edward Sanda, Alexandru Tudor și Mihai Axinte împreună cu Interstellar-event, aplaudând și încurajând performanța dar și prietenia dintre copiii tipici și cei cu nevoi speciale, acceptarea și integrarea acestora.

În foaierul Circului Metropolitan publicul prezent la eveniment se va putea bucura de ateliere, prezentări de produse, animație, studio foto și multe alte surprize.

Un eveniment prganizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Proedus și Circul Metropolitan București. Intrarea la eveniment este liberă.

Vino alături de Asociația CONIL să ducem visul lui Kuky mai departe și să încurajîm și susținem visurile copiilor!

Sponsori: Aqua Carpatica, Smart baby, Ferma Cenad, Tymbark, Chipita, Musette Group, Daisler print House, Infocons, La mami acasă, Biofarm, Banca pentru Alimente, Suzanna Ribs&Grill, BGS, Maria”s ladybugs, Rostar, Dobrogea, Pan Food, Dacia Plant, Royal Roses, Fermierii Patrioți, Mixart studio, Jucării altfel, Centrul Succes, ILCA Med, Editura Integral, Editura Diana, Editura Trend și Profesorul de Joacă

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Radio 3 Net Florian Pittis, Gokid.ro, Radio Deea, Adevărul Holding, Agerpres, București TV, Totul despre mame

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.