Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Magia educatiei prin joc” a fermecat copiii prezenti la carnavalul din cadrul proiectului Calatorie educativa in lumea satului

0

Carnavalul “Magia educatiei prin joc” s-a desfasurat sambata, 5 noiembrie, la Scoala Avram Iancu, nr. 98 din sector 4 – Bucuresti. 58 de copii au fost prezenti si s-au bucurat de atelierele si surprizele pregatite de echipa proiectului Calatorie educativa in lumea satului. Carnavalul a fost un adevarat success!

Copiii beneficiari ai proiectului Calatorie educativa in lumea satului, echipa de voluntari si sustinatori au participat la carnavalul Magia educatiei prin joc.

Carnavalul a reunit cateva dintre activitatile socio-educative desfasurate de-a lungul proiectului, a starnit creativitatea copiilor care au desenat, au facut figurine din plastilina si au participat la jocuri de competitie.  Atmosfera micii petreceri a fost una magica. Jocuri, rasete si zeci de voci de copil au umplut sala carnavalului.

Echipa multumeste partenerilor  media: Calificativ.ro, Romania Pozitiva, Itsy Bitsy. De asemenea, surprizele carnavalului au fost completate cu ajutorul editurii Egmont, a printesei si piratului de la Petreceri fermecate. Multe multumiri catre Scoala 98 care ne-a oferit sala de sport ca spatiu de desfasurare si suport in organizare.

Proiectul Calatorie educativa in lumea satului nu se opreste aici. Echipa proiectului se va intalni pentru  etapa de evaluare a desfasurarii proiectului si pentru pregatirea continuitatii acestuia. Aceasta etapa se va realiza printr-o metoda de educatie non-formala – organizarea unei „Cafenele Publice”.

Proiectul “Calatorie educativa in lumea satului” apartine Asociatiei Lume Buna si este finantat  cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Tineret In Actiune, Sub-actiunea 1.2. “Initiative ale tinerilor”.

Intra si pe grupul facebook Calatorie educativa in lumea satului

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.