Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Începe Harababura Vintage Fair în weekend

0

A cincea ediție de Harababura Vintage Fair are loc între 24 și 25 iulie, la Timișoara, în curtea de la Faber Community (Str. Peneș Curcanul 4-5). Programul se desfășoară începând cu ora 14:00, iar intrarea este liberă.

Evenimentul reunește sub același concept designeri și antreprenori creativi, care activează în domenii diferite, pe de-o parte design interior, grafic, produs, vestimentar; pe de alta cultura vintage și viniluri.

 

Aproximativ 30 de expozanți sunt confirmați a participa la eveniment, printre care Adrian Dimcea (designer interior), Agnes Brown (designer vestimentar), Alexandru Ghencea (designer vestimentar), Ame Ceramics (ceramică), Artizana (designer bijuterii), Atelier Francois (designer produs), Bloved Decoration (macrame), Ceramiceanu (ceramică), Cusut cu meșteșug (artizanat), De la Irina (produse naturiste), Evelyn Merkli (designer vestimentar), L’arlesienne (produse naturiste), Lun (designer bijuterii), Magazen (designer genți & accesorii) Sandra Chira (designer vestimentar), Orfevru (designer bijuterii), Sabine (designer bijuterii), Teodora Moț (atelier de creație vestimentară), The Secret Garden (platformă de publicații independente), Vinylcourt (dealer de viniluri) și Woodescu (designer interior).

Printre cei invitați la târg se numără și studenții de la Facultatea de Arte și Design, secția Design Vestimentar, coordonați de prof. univ. dr. Mihaela Palade.

Sub egida “Girls Takeover”, programul cuprinde selecții de muzică din partea fetelor – Vess, Jinx, Maică-ta, Andrea, Silvana, Noemi, border_ și Mini Zucchini. Genurile de muzică sunt variate, de la house, micro-house, disco, la liquid și breakbeat.

Evenimentul este organizat de Harababura Vintage în colaborare cu Launmomentdat și Faber Community.

 Pentru mai multe informații, va rugăm să consultați pagina evenimentului: Harababura Vintage Fair.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.