Timişoara: Căutăm voluntari pentru plantare în comunitate

0

Plantare în comunitate

În cadrul proiectului Arta în comunitate ne-am propus să aducem oamenii mai aproape de artă și arta mai aproape de oameni. Ne-am propus de asemenea să înfrumusețăm spațiul verde de la Galeria Park și să creăm conexiuni relevante între oameni.

Am ajuns la etapa în care dorim să plantăm un gard viu în jurul parcului și vă invităm alături de noi la Plantare în comunitate, vineri, 26 mai de la ora 16 în parcul de la Galeria Park (Str. George Enescu nr. 1). Noi aducem plantele și materialele, pe voi vă așteptăm cu energie faină, voie bună și dorința de a planta ceva frumos în comunitate. Evenimentul va fi ghidat de Livia Mateiaș și Goran Subin.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Parteneri: Subin Spații Verzi, DIGITAL:CANVAS, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte și Design Timișoara.

Puteți urmări dezvoltarea proiectului pe paginile de social media

Facebook – Arta în comunitate: www.facebook.com/Artaincomunitate

Instagram arta_in_comunitate

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.