Ultima săptămână când mai puteți aplica pentru Acceleratorul NESsT & IKEA Social Entrepreneurship din Polonia și România

0

NESsT și IKEA Social Entrepreneurship caută 10 întreprinderi sociale din Polonia și România, al căror impact să îl amplifice.

Cunoști întreprinderi de mare impact din Polonia sau România cărora le-ar fi de folos asistența tehnică, sesiuni de mentorat în business, precum și o finanțare de până la 43.000 EURO?

NESsT și IKEA Social Entrepreneurship și-au unit forțele pentru a sprijini 10 întreprinderi sociale din Polonia și România.

Puncte-cheie

  • ONG-ul de investiții cu impact în fază incipientă NESsT și Antreprenoriat Social IKEA au legat un parteneriat pentru a consolida și extinde activitatea a 10 întreprinderi sociale din Polonia și România.
  • Antreprenorii sociali interesați în a-și extinde afacerea cu susținere și finanțare personalizată din partea NESsT și Antreprenoriat Social IKEA pot candida pentru un loc în acceleratorul de trei ani, depunând o cerere până la 3 mai 2021.
  • Programul, co-creat de NESsT și Antreprenoriat Social IKEA, se axează pe asigurarea angajării a 1.200 de membri ai comunităților vulnerabile și marginalizate, printre care se numără tinerii, femeile expuse diverselor riscuri, minoritățile etnice, migranți și refugiați, mici fermieri, precum și oameni cu diverse abilități, oferindu-le posibilități de angajare mai bune și sporindu-le venitul.

Împărtășește această oportunitate cu antreprenorii sociali pe care îi cunoști, pentru a-i ajuta să sporească impactul afacerii lor.

Detalii despre program aici.

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.