Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Program de Educație Financiară pentru antreprenorii sociali din România

0

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea programului de Educație financiară pentru antreprenorii sociali din România.

Programul, prezentat de UniCredit Bank, este derulat de Social Finance Association în parteneriat cu Synerb și cu suportul Fundaţia Alături de Voi România și Laboratorul de solidaritate

Sursa: aici.

Ce ne-am propus?

1️⃣ Să demarăm seria de conversații „Social Entrepreneurship Talks România”, pentru a răspunde la câteva întrebări esențiale despre stadiul sectorului.

/ 13 octombrie 2021 / De unde și cum pot obține un împrumut întreprinderile sociale din România?
/ 2 noiembrie 2021 / Cum planificăm succesul unei întreprinderi sociale?
/ 12 noiembrie 2021 / Cum atragi un investitor în afacerea ta socială?
Acestea sunt doar câteva dintre temele pe care le vom dezbate în cadrul celor trei conversații, alături de experți relevanți din sector.
Puteți afla mai multe despre primul talk, „Credite pentru întreprinderi sociale – nevoi și oportunități”, pe pagina evenimentului:

2️⃣ Săptămâna Educației Financiare pentru Antreprenorii Sociali

Ești antreprenor social la început de drum, managerul unei afaceri sociale sau un „ONG-ist” responsabil de activitatea economică din organizația ta? Ai vrea să înțelegi mai bine ce povești ascund cifrele din afacerea ta socială?
SFA & Synerb te invită să participi la modulul educațional al programului care se va desfășura în săptămâna 18-22 octombrie, 2021.
Vom lucra pe câteva teme utile oricărui antreprenor social curios de cifre și de aspectele financiare critice ale unei afaceri:
1) Prezentarea noțiunilor financiare de bază și a unui toolbox financiar / luni, 18 octombrie, 10.00 – 13.00
2) Situațiile financiare și principalii indicatori financiari cu care trebuie să te împrietenești / miercuri, 20 octombrie, 14.00 – 17.00
3) Proiecții financiare pentru întreprinderi sociale și ONG-uri / joi, 21 octombrie, 14.00 -17.00
Acest modul este susținut de Sonia Oprean, Co-fondator & Managing Partner la Synerb și membru ACCA.
🔒 Evenimentele nu vor fi transmise live și se vor derula în regim de workshop-uri de grup, private, pe ZOOM.
Participarea la acest modul se face doar cu înregistrare prealabilă, utilizând linkul de pe pagina evenimentului, aici:
(Te-ai decis? Te poți înregistra direct aici:
Locurile sunt limitate.
Despre Social Finance Association (SFA)
SFA sprijină întreprinderile sociale care dezvoltă proiecte cu impact social și de mediu să înlăture barierele financiare și să devină sustenabile.
Despre Synerb
La Synerb sprijinim ONG-urile vizionare și antreprenorii sociali să înceapă și să dezvolte întreprinderi sociale, prin programe complexe de asistență tehnică personalizată care combină training, mentorat și finanțare flexibilă. Impactul nostru final înseamnă locuri de muncă decente, venituri pentru cei vulnerabili, oameni instruiți, organizațiilocale puternice, sustenabile și comunități prospere.
Fundația „Alături de Voi” România (ADV) este o organizație neguvernamentală românească, înființată în februarie 2002, a cărei misiune este incluziunea persoanelor cu dizabilități și din alte grupuri vulnerabile.
Laboratorul de Solidaritate promovează economia socială și solidară, cooperativele, CAR si CARP și întreprinderile sociale și de inserție din Romania.

Despre autor

avatar

Sprijinim organizațiile și antreprenorii motivați social în dezvoltarea unor programe și inițiative care să contribuie la creșterea bunăstării și reducerea decalajelor social – economice în comunitățile vulnerabile sau marginalizate. Impactul nostru final înseamnă locuri de muncă decente, venituri pentru cei vulnerabili, oameni instruiți, organizații locale puternice, sustenabile și comunități prospere. Synerb este o organizație nonprofit, neguvernamentală și apolitică. Mai multe detalii la: https://synerb.org/ro/

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.