PNRR: Perioadele de depunere pe apelurile privind echipamentele digitale și laboratoarele inteligente pentru unitățile de învățământ au fost prelungite!

0

Ministerul Educației a anunțat marți, 14 martie 2023, prelungirea perioadei de depunere a proiectelor pentru următoarele apeluri:

  • Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe

Potrivit ordinului nr. 3.848/14.03.2023, noul termen limită de depunere este 29.03.2023 (ora 17:00).

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.