Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucharest Tourism Board se va ocupa de promovarea turistică a Municipiului București

0

► BTB va constitui baza viitoarei Organizații de Management al Destinației (OMD) pentru București

► Bucharest Tourism Board va coordona toate activitățile de promovare ale destinației, respectiv stabilirea obiectivelor și a planurilor de implementare în acest sens

”Vineri, 7 mai, s-a aprobat, în ședința Consiliului General al Municipiului București, Bugetul Primăriei Municipiului București. Suntem bucuroși să vă anunțăm că în cadrul Bugetului consolidat a fost aprobat și un buget pentru Bucharest Tourism Board, pentru promovarea turistică a Municipiului București. Promovare de care este nevoie mai mult ca oricând. Bucharest Tourism Board și organizatiile membre multumesc Consiliului General pentru sprijin. Astfel, vom putea implementa, pas cu pas, strategiile și proiectele privind promovarea si dezvoltarea turistică a Capitalei”, declară Lucian Boronea, președintele interimar al Bucharest Tourism Board.

Proiectele prioritare ale Bucharest Tourism Board sunt: crearea site-ului oficial de promovare turistică a Bucureștiului; crearea unei platforme în care să poată fi încărcate și gestionate toate evenimentele, de orice tip, relaționate de București, indiferent de inițiatorul sau de organizatorul evenimentului; crearea de aplicații mobile care să poată pune în valoare turismul local; lobby pentru crearea unui Centru de Conferințe multifuncțional în București; Bucharest City Pass, cardul turistic al Capitalei, cu reduceri și acces la transport, muzee, obiective turistice; puncte de informare turistică.

Bucharest Tourism Board va coordona toate activitățile de promovare ale destinației, respectiv stabilirea obiectivelor și a planurilor de implementare în acest sens.

“Mulțumim domnului primar Nicușor Dan precum și membrilor Consiliului General care au înțeles importanța acestei organizații. Vom colabora îndeaproape cu Direcția Cultură, Învățământ, Turism din cadrul Primăriei Municipiului București și vom stabili împreună ideile și proiectele care vor fi implementate, cel mai sigur, în 2022. Suntem convinși că Bucharest Tourism Board va constitui baza viitoarei Organizații de Management al Destinației (OMD) pentru București”, este de părere Călin Ile, președintele Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR) și vicepreședinte al Bucharest Tourism Board.

Asociațiile membre ale Bucharest Tourism Board mulțumesc, pe această cale, Viceprimarului Stelian Bujduveanu și Consilierului General Florin Covaci, care au înteles importanța demersului relansării Asociației și s-au implicat, în ultimele 5 luni, în mod constant în acest proiect și așteaptă, în perioada următoare, alocarea efectivă a banilor bugetați prin intermediul Direcției de Cultură, Învățământ și Turism, condusă de doamna Liliana Toderiuc-Fedorca, director executiv.

Înființată în urmă cu 8 ani, Bucharest Tourism Board este o asociație menită să coordoneze eforturile tuturor actorilor implicați în promovarea destinației turistice București. Membrii fondatori ai asociației sunt: Municipiul București, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM, Compania Națională Aeroporturi București, Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR), Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) și SKAL International București.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.