Anticoronavirus - exemple de implicare social─â ╚Öi solu╚Ťii pentru gestionarea pandemiei

­čöö Sus╚Ťine digitalizarea Rom├óniei cu un SMS lunar

0

Împreună #putem construi infrastructura digitală a României.
Sus╚Ťine-ne lunar cu 4 EUR. ╚Öi ajut─â-ne s─â putem continua munca ├«nceput─â acum 5 ani.

├Ä╚Ťi place Rom├ónia. ╚śi nu ├«╚Ťi place.
O iubești. Dar te și enervează.

Oricum ar fi, un lucru e sigur: cu to╚Ťii ne dorim s─â contribuim la o schimbare ├«n bine.

Fiecare zi al─âturi de comunitatea┬áCode for Romania┬á├«nseamn─â un pas mai aproape de misiunea noastr─â:┬ás─â rezolv─âm c├ót mai multe probleme ale societ─â╚Ťii ├«n care tr─âim prin tehnologie civic─â.

Nu e u╚Öor, pentru c─â unele zile vin la pachet cu greut─â╚Ťi din ce ├«n ce mai mari. Iar ast─âzi este una dintre acele zile.

La doar c├óteva luni de c├ónd am reu╚Öit s─â ob╚Ťinem num─ârul de dona╚Ťii prin SMS, am fost notifica╚Ťi c─â nu am reu╚Öit s─â atingem pragul minim de sus╚Ťin─âtori, lucru care va duce la desfiin╚Ťarea num─ârului ╚Öi la anularea posibilit─â╚Ťii de a putea fi sus╚Ťinu╚Ťi financiar pe aceast─â cale.

Mai avem nevoie de┬á100 de oameni cu sufletul aproape de misiunea noastr─â. ╚śi de Rom├ónia.
100 de oameni care să ne alimenteze încrederea că împreună putem reuși.
100 de oameni┬á├«n plus┬ácare s─â fie al─âturi de sus╚Ťin─âtorii existen╚Ťi. Pe care, altfel, i-am pierde.
100 de oameni┬ácare s─â┬ádoneze recurent 4 EUR lunar┬ácu textul ÔÇŁPUTEMÔÇŁ prin SMS la┬á8864.

Digitalizarea Rom├óniei este un proces de durat─â. ├Äns─â nu-l putem duce la bun sf├ór╚Öit f─âr─â resurse de baz─â care s─â ne ajute s─â exist─âm ├«n continuare: sus╚Ťinere financiar─â a proceselor administrative care ne ╚Ťin pe picioare sau chiar chiria sediului ├«n care ne afl─âm 5 zile pe s─âpt─âm├ón─â. Uneori ╚Öi mai mult. De pl─âcere ╚Öi de nevoie.

Orice m├ón─â de ajutor este de mare-mare folos: pentru noi ╚Öi comunitatea noastr─â de peste 2000 de voluntari, dar ╚Öi pentru cele peste 20 de solu╚Ťii digitale de o importan╚Ť─â critic─â la care lucr─âm pe acest final de an. Avem planuri mari, ├«ns─â avem o nevoie ╚Öi mai mare s─â putem men╚Ťine motoarele turate.

Fii alături de noi și ajută-ne să construim în continuare ceea ce am început acum 5 ani: o Românie digitală.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informa╚Ťie ╚Öi educa╚Ťie pozitiv─â, Rom├óniaPozitiv─â.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre Rom├ónia de la peste 30 de autori ╚Öi colaboratori ├«nc─â din 2006. Sus╚Ťinem ╚Öi programe educa╚Ťionale ├«n diverse tematici ╚Öi am lucrat cu peste 10 000 de participan╚Ťi ├«n ultimii 20 de ani. La acest cont de autor public─âm articole, comunicate de pres─â, opinii ╚Öi imagini pe care le primim de la colaboratori ╚Öi parteneri, dar select─âm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim s─â promov─âm pe platforma noastr─â. De Bine despre Rom├ónia.

Comenteaz─â

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.