Un nou spațiu pietonal în Piaţa Victoriei din Timișoara?

0

Autoritățile din Timişoara vor să redea circulaţiei pietonale un nou tronson din Piaţa Victoriei.

În 2004, în centrul Timişoarei a apărut o imensă clădire din sticlă, care nu se integrează arhitecturii sitului şi care a fost ridicată în baza unei autorizaţii extrem de controversate, scrie www.administratie.ro, iar acum autoritățile vor să elibereze locul.

‘După mutarea acestei construcţii (în 3-4 luni, n.r.) aş dori ca parcarea Modex din faţa Castelului Huniade (Muzeul de Istorie a Banatului) să fie desfiinţată şi să realizăm acolo un spaţiu verde, pietonal, în armonie cu ceea ce avem între Opera Naţională şi Catedrală. Acolo s-ar putea amenaja o fântână sau un monument, depinde ce vor hotărî specialiştii’. 

Sursa AGERPRES via www.administratie.ro

foto Florin Ghinda, 2012

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează