Tinerii Clubului Green Impact Baia Sprie au pus Oraşului Baia Sprie pe harta aplicației Questo

0

 Clubul Green Impact Baia Sprie din cadrul Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie a lansat azi, 13 septembrie 2020, testarea traseului pe care l-au creat pentru aplicația Questo.

Traseul se numește TALERELE MEDIO MONTE și oferă turiștilor sau oricui este interesat, explorarea orașului Baia Sprie la pas, prin participarea la un joc de genul vânătorii de comori.

Este al treilea proiect de seviciu în folosul comunității derulat de către tinerii voluntari care au ca obiectiv principal promovarea patrimoniului cultural și natural al zonei. Traseul a fost creat în perioada mai-septembrie 2020.

Questo este o aplicație de explorare a orașelor, care promovează călătoriile inovatoare și oferă experiențe locale, iar poveștile sunt interesante și îți rămân în minte. Questo este un start up românesc premiat la diverse târguri de turism internaționale.

Questul Talerele Medio Monte este in faza de testare până la începutul lunii octombrie.

Voluntarii clubului vă învită să accesați traseul creat de ei, să îl parcurgeți și să oferiți feedback pentru ca acesta să poată fi îmbunătățit.

Clubul Green Impact Baia Sprie este un grup informal de voluntariat comunitar coordonat de către doi adulți. Lansarea questului a fost ultima activitate din cadrul activităților derulate în cadrul Săptămânii Naționale de Vountariatului 2020 cu tema ODD11- Orașe și comunități sustenabile.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc la: https://www.facebook.com/Green-Impact-Baia-Sprie-events

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.