Terra: Cea mai noua statiune de pe litoralul romanesc!

0

Pe malul Marii Negre, intre statiunile Costinesti si Olimp se va construi cea mai noua statiune romaneasca! Cu numele Terra, noua statiune, de tip all-inclusive, va cuprinde doua hoteluri cu 13 etaje, 40 de vile, un heliport si terenuri de minigolf.

Potrivit 9am.ro „proiectul Terra va beneficia si de o baza de tratament, pentru odihna si refacere, dotata cu aparatura ultramoderna. Pentru punerea in opera a acestui proiect, retelele tehnico-edilitare din localitatea 23 August vor fi extinse si completate cu retele de canalizare, apa potabila, gaze si telecomunicatii.”

Mai multe informatii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează