Statiunea Ocna Sugatag va fi modernizata!

0

Administraţia singurei staţiuni balneo-climaterice din judeţul Maramureş, Ocna Şugatag, a decis să investească în refacerea şi modernizarea acesteia.
Autorităţile au declarat ca investiţia preconizată este în valoarea de 140.000 de lei. Firma Benesind Balneoturism, principala societate care răspunde de întreg complexul hotelier pregăteşte această investiţie.

Potrivit administratie.ro „banii sunt pregătiţi pentru racordarea staţiunii la reţeaua de canalizare a comunei”.

Staţiunea balneo-climaterică Ocna Şugatag, situată la poalele Munţilor Gutâi, este căutată îndeosebi pentru tratamentele aplicate persoanelor în vârstă cu diferite afecţiuni de sănătate.

sursa: AGERPRES

(foto site-ul primariei Ocna Sugatag)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează