Spatii pietonale in Arad: din Piata Avram Iancu pana la Cetatea Aradului?

0

Primaria Arad pregateste implementarea Proiectului VITO de amenajare urbana!

Primaria Municipiului Arad pregateste implementarea Proiectului VITO, care prevede dezvoltarea integrata a oraselor istorice valoroase din Europa Centrala si de Est pana in 2012, unul dintre aceste orase fiind si Aradul.

Prin acest proiect, autoritatile din Arad doresc realizarea unui drum pietonal din Piata Avram Iancu pana in Parcul Reconcilierii, cu posibilitatea extinderii ulterioare pana la Cetatea Aradului si apoi pana la Turnul de Apa. Pentru amenajarea spatiului pietonal, se va lucra si la reabilitarea strazii Metianu.

Valoarea proiectului este de cca. 160.000 de euro, potrivit AGERPRES citati de eurourbanism.ro

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează