Se cauta Zi de Sarbatoare pentru Parcul Natural Lunca Muresului!

0

Aradenii sunt invitati sa stabileasca o data la care sa fie sarbatorita Ziua Parcului Natural Lunca Muresului. Autoritatile doresc sa organizeze diverse actiuni in aceasta zi. Cei care doresc sa faca propuneri sau au sugestii cu privire la initiativa Administratiei Parcului Natural Lunca Muresului pot trimite mesajele la adresa de e-mail parc@luncamuresului.ro.

„Parcul Natural Lunca Muresului este o arie protejata relativ «tanara», are doar 6 ani. Cu toate acestea, realizarile administratiei au facut ca el sa fie cunoscut si apreciat la nivel national si nu numai. Atat pentru realizari, cat mai ales datorita valorilor naturale pe care le adaposteste, merita sa aiba o zi aparte, in care sa-l sarbatorim. Haideti sa stabilim impreuna acea zi si sa hotaram ce activitati sau manifestari sa derulam cu aceasta ocazie“, se arata in mesajul transmis se reprezentantii Parcului Natural Lunca Muresului”, potrivit citynews.ro

PS: Multumim Romana pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează