Renovarea fatadelor cladirilor istorice din Oradea!

0

Primăria Oradea finanţează lucrările de reabilitare a faţadelor unor clădiri monument din oraş! Investiţia este de aproximativ 144 de milioane de lei.

Potrivit AGERPRES, citaţi de eurourbanism, „pentru Palatul Moskovitz s-a găsit un investitor, care, în schimbul podului, va restaura faţada clădirii. Un astfel de parteneriat se doreşte a fi dezvoltat şi pentru Palatul Ullmann. În toate aceste imobile avem cote părţi din clădire. Excepţie face Sinagoga Neologă, care aparţine Comunităţii Evreieşti, şi acest monument urmând a fi reabilitat,” a declarat viceprimarul Biro Rozalia, alături de directorul economic al primăriei, Eduard Florea.

Citeşte articolul complet pe eurourbanism.ro

(foto Florin Ghindă, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează