Reconfigurarea zonei centrale din Sighetu Marmaţiei

0

Centrul orașului Sighetu Marmației va fi reconfigurat în 2013. Câteva puncte de interes turistic din oraș sunt:Muzeul Satului, Casa Memorială „Eli Wiesel”, Casa Marmaţia, Sinagoga Evreiască, Muzeul Memorial al Victimelor Comunismului.

Abordăm o viziune nouă în zona centrală a oraşului, practic regândim întreaga zonă printr-o arhitectură îndrăzneaţă, atrăgătoare. Vedem o abordare cu soluţii practice în ce priveşte alimentarea cu apă şi canalizarea oraşului. Cred că avem forţa necesară să demonstrăm că oraşul trebuie să aibă o faţă primenită, iar administraţia să răspundă solicitărilor venite din partea cetăţenilor”, a declarat, luni, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş. 

Sursa: AGERPRES via www.administratie.ro

Sursa foto: site-ul Primaria Sighetu Marmatiei

sighetu marmatiei

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează