Reabilitarea centrului istoric din Timişoara: 10 străzi și 4 piețe pietonale

0

Vești bune pentru Timișoara! Primăria a anunţat că vor fi demarate lucrările pentru reabilitarea centrului istoric din Timişoara. În cadrul proiectului de reabilitare vor intra Piaţa Unirii, Piaţa Libertăţii, Piaţa Sfântul Gheorghe, Piaţa Ţarcului şi încă 10 străzi.

Proiectul de reabilitatre a centrului istoric se va întinde până în anul 2015 iar costurile totale sunt de 15 milioane de euro. 

 Sursa și mai multe informații: ziuadevest.ro
porumbei si Dom in piata Unirii Timisoara

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează