Pista de bicicleta in Arad de 14 km. Afla unde!

0

Pista de bicicletă în Arad şi Gyula

COMUNICAT DE PRESĂ, 9 martie 2011

Municipiul Arad şi oraşul Gyula sunt parteneri într-un nou proiect transfrontalier cu finanţare europeană în cadrul în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 -2013, Axa prioritară nr.1. Îmbunătăţirea condiţiilor cheie de dezvoltare comună şi durabilă a zonei de cooperare, Domeniul de intervenţie nr.1.1. Îmbunătăţirea condiţiilor de transport transfrontalier.

După succesul proiectului „Devoltarea comună a reţelei de transport” derulat în anul 2010, cele două oraşe înfrăţite au depus în luna martie cererea de finanţare pentru proiectul „Dezvoltarea comună a pistelor de biciclete în Arad şi Gyula”. Valoarea totală  a proiectului este de168.312 euro, din care pentru municipiul Arad revin 93.872 euro ( fonduri nerambursabile 98%, co-finanţare fonduri proprii Arad 1877,44 euro).

În cadrul proiectului, partenerii vor beneficia de finanţarea proiectelor tehnice pentru amenajarea pistelor de biciclete în cele două oraşe. Pentru municipiul Arad, proiectul tehnnic se va realiza pe baza studiului aprobat de CLM, respectiv traseele stabilite pe Malul Mureşului între Podul Rutier Micălaca şi liziera Pădurii Ceala, respectiv Bd. Revoluţiei şi str. Cetăţii, în lungime totală de aproximativ 14 km. Un proiect similar va fi realizat în oraşul Gyula.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează