Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Perla Mării Negre reînvie începând cu 1 iulie 2020

0

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România dechide porțile celui mai nou resort de 4* din stațiunea turistică Olimp.

Novum by the Sea este noul proiect marca Invest Group, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din Bucureşti, cu o experienţă de 12 ani pe piaţa românească.

Resortul a fost conceput pentru a oferi intimitate și relaxare totală oaspeților care caută o locație privată cu servicii exclusive, distingându-se prin boemitatea binecunoscutei stațiuni Olimp care a fost, nu până de mult, Perla Mării Negre.

Conducerea complexului a luat toate măsurile de prevenție conform noilor reglementări, asigurându-se decontaminarea și dezinfectarea zonelor de access public, pentru ca toate activitățiile să se desfășoare în siguranță deplină.

Prețurile pentru cel mai luxos apartament încep de la 480 de euro pe noapte, iar o camera în medie se închiriază cu 250 de euro pe noapte, pachetele incluzând mic dejun și prânz.

Inima resortului Novum by the Sea, restaurantul LETO oferă oaspeților o experiență culinară inedită, o incursiune de gusturi de la preparate internaționale la cele locale, transformând cele mai proaspete ingrediente în preparate sănătoase și gustoase, pregătite de Chefi cu renume international.

Restaurantul resortului păstrează aceleași standarde înalte garantate de profesionalismul și experiența echipei conduse de Liviu Popescu, Co-proprietar Fratelli Grup si Vicepreședinte al Organizației Hora, respectând totodată toate reglementările necesare deschiderii și funcționării în siguranță.

Potrivit proprietarului, investiția a depașit 15 milioane de euro, iar proiectul este în continua expansiune. Novum by the Sea Luxury Resot pune la dispoziția clienților 160 de apartamente complet utilate, toate spațiile fiind finisate și dotate la standarde de ultimă generație, aerisite, luminoase și eficiente din punct de vedere energetic. Toate studiourile sunt spațioase, create și proiectate de arhitecți și designeri cu experiență, mobilierul și decorațiunile fiind de cea mai înaltă calitate. Fiecare clădire găzduiește penthouse-uri cu o suprafață de 440 mp cu terasă exterioară și jacuzzi, gândite pentru a se contopi cu peisajul înconjurător. Fiecare loft este ideal pentru familiile care caută confortul și luxul superlativ.”

Una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, garantează un grad de ocupare de peste 65% pentru acest sezon, având în vedere situația actuală, urmând ca în 2021 cererea să fie de peste 90%.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.