Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parcul Rozelor din Timisoara intra in renovare/1,3 milioane de Euro investitia

0

Parcul Rozelor din Timişoara va intra într-un amplu proces de modernizare. Valoarea investiţiei este de circa 1,3 milioane de euro, scrie eurourbanism.ro.

Proiectul de modernizare presupune completarea vegetaţiei existente, gazonarea suprafeţelor verzi, refacerea reţelei de alei pietonale şi pavele din beton şi piatră, recondiţionarea mobilierului urban existent, completarea sistemului de iluminat clasic cu corpuri de iluminat decorative fotovoltaice.

‘Se vor amenaja 11.000 de metri pătraţi de spaţii verzi şi suprafeţe gazonate, vor fi modernizate aproximativ 22.000 de metri pătraţi de spaţii publice de recreere şi de agrement şi vor fi reabilitate 6.800 de metri pătraţi de alei pietonale’, a declarat miercuri primarul Ciuhandu.

În Parcul Rozelor se vor monta 77 de bănci, 12 pergole, 35 de coşuri ecologice, 70 de stâlpi de iluminat fotovoltaici şi un sistem de irigare computerizat. Lucrările ar urma să se finalizeze anul viitor. Bazele Rozariului imperial au fost puse la 19 iulie 1891, cu prilejul unei mari expoziţii industriale, agrare şi comerciale, când trebuia găsit un spaţiu de expunere a tuturor produselor.

Sursa: aici


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.